OK - za rękę nie złapałem więc złodziejem nie nazwałem.Ja tam się nie stresuję - po prostu trzeba będzie olać potencjalne następne "pewne" konkursy.
Carlsberg Okocim SA - promocja piwa Kasztelan
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
pewne promocje
zgadzam sie z Cooperem - te wszystkie promocje to mozna o kant d... potluc, mam wrazenie ze i tak z gory wiadomo kto glowna nagrode wygra.
Jesli chodzi o Kasztelan to pozytywnym objawem jest ze w ogole odpisali - z podziekowaniami za udzial w konkursie i breloczkiem. Mozna jednak robic promocje z klasa !Пиво не чай, стакана не хватит ;-)
Comment
-
-
ja kiedyś wysłałem ostatniego dnia promocji kapsle czy kontry do Bydgoszczy dostałem list z podziękowaniem za udział , wytłumaczeniem, że się trochę spóźniłem i etykiety + podstawki o które przy okazji prosiłem.
w promocji 10,5 dostałem bluzę klubu 10,5,
w promocji lecha lodówkę turystyczną na piwo
w promocji specjala zegarek damski na rękę
kilka różnych kufli, szklanek, kart do gry i innych dupereli w promocjach różnych piw. na główną nagrodę nigdy nie liczę
a wyniki moje wskazują, że tak źle z tymi promocvjami nie jestWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A wracając do sedna tego postu - wie ktoś gdzie można wyhaczyć w Varszawce te konkursowe Kasztany ? Oczywiście nie po to żeby wysłać na konkursPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Taaaa,i nie tylko kasztanyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment