Dzisiaj to znaczy 14 XII 2002r. byłem w carrefourze i była promocja królewskiego. Można bylo dostać kufel przy czym były dwa rodzaje mniejszy i większy. Na kuflach wizerunek zamku królewskiego i podpis królewskie albo podstawkę chyba korkową Piwo trzeba było kupić puszkowe za 1.90 sztuka.
Promocja królewskiego carrefour
Collapse
X
-
Ale kufel (tudzież podstawkę - podstawki) dostawało się za jedno piwo czy za zgrzewkę ?????? To deko istotne . Myślę że raczej za zgrzewę...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Jakby ktoś miał dokładniejsze informacje co do tej podstawki/podstawek to niech uchyli rąbka tajemnicy. Byłbym gotów się poświęcić
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Gdyby ktoś miał nadwyżkę tychże wafli byłbym wdzięczny gdyby mi je odstąpił (oczywiście w zamian za coś innego). W Poznaniu Cerrefour niestety jest nieosiągalny
Comment
-
-
dzisiaj chciałem troszki piwka kupić w Carrefourze na Bemowie, aby zdobyć podstawki na wymianę. niestety śladu po promocji nie było
mam dostac znać jakby wróciłaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
dzisiaj chciałem troszki piwka kupić w Carrefourze na Bemowie, aby zdobyć podstawki na wymianę. niestety śladu po promocji nie było
mam dostac znać jakby wróciła
Comment
-
-
przed chwilą rozmawiałem telefonicznie z miłą panią z marketingu browaru warszawskiego.
w najbliższy weekend TYLKO w warszawskich byłych hitach, carrefourach, auchanach i geantach będzie dalszy ciąg promocjiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Warszawa , Geant sobota 21.12.2002 około 10:30 (rekonstrukcja zdarzeń)
Cooper -"Podobno jest jakaś promocja Królewskiego ?"
baba na drabinie na stoisku z browarem -"A , Krolewskie ! Tam jest" (pokazuje łapą)
Cooper - "To wiem, bo tam byłem przed chwilą. Chodzi mi o promocję. Jakieś kufle , podstawki , te rzeczy - miały być..."
baba na drabinie na stoisku z browarem - "eeeeee... promocja... To nie wiem ! Trzeba by się kierowniczki zapytać"
Cooper - "Taaaa....Dziękuję..." (odchodzi , w międzyczasie nagabywany przy promocjach płynu do czyszczenia kibli i konkurencyjnego browaru z krainy Andersena)
Autor następnie przemieszcza się do wspomnianego wcześniej (acz oddalonego bardziej - w 100sunku do miejca zamieszkania autora - sklepu Carrefour , gdzie bez większych ceregieli nabywa drogą kupna tzw. "zgrzewę" za co dostaje gratis friko i w dodatku darmo - 2 wafle i 2 kufle.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Muszę w końcu wbić się któregoś dnia na tą wieże od Świętej Anny...
Przechodzę tamtedy codziennie po dwa razy, a widok zaiste piękny!Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
Comment