Nie pytaj się o pszeniczne a o czteropak Franziskanera , wrazie czego jutro podam ci numer artykułu . Jak to im podasz to nie będą cię mogli tak łatwo spławić .
Coś dla miłośników pszenicznych .
Collapse
X
-
And69 napisał(a)
A co ja handlarz jestem , każdy może sam sobie kupić . Makro jest teraz w większości dużych miast .
Comment
-
-
Nie jestem cwaniak , ale zawsze można to jakoś zorganizować . Rzuciłem hasło że takową kartę posiadam i mogę udostępnić . Odezwał się Żą i dziś wieczorem będzie pił franka lub któreś z piwek które kupił w czasie wycieczki . Więc nie mów mi że w dużym mieście nie można złapać osoby która taką kartę posiada .
Comment
-
-
Pewnie, że można, ale kwestia logistyki - skoro i tak tam jechaliście, to nie było chyba problemu, żeby mi kupić parę sztuk i przekazać mi na giełdzie za zwrotem kosztów?
Ale nic to, Ty nie paniał aluzji, więc nie chowam urazy, bo tak to uznałabym to za nieuprzejmość.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Pewnie, że można, ale kwestia logistyki - skoro i tak tam jechaliście, to nie było chyba problemu, żeby mi kupić parę sztuk i przekazać mi na giełdzie za zwrotem kosztów?
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Żą wykupił wszystko co było na półce .
Napotkaliśmy jakieś żałosne ostatki, więc półka została wyczyszczona, ale z tego, co słyszeliśmy, wynika że Franek jeszcze się w Makro pojawi, więc nie ma bólu.
A wycieczka była owocna - do tego stopnia, że wydałem również nie swoje pieniądze. Ale same się do mojego portfela wepchały, więc...
Comment
-
-
No to ja proszę drukowanymi literami o dwa czteropaki franka, odbiór na najbliższej giełdzie
Comment
-
-
dziś pofatygowałem się nawet do kierownika działu Alkoholi z pustą butlką po Franku..i stwierdził że takiego piwa nie mieli u siebie i nie wie czy wogóle będzie......tak to jest na za..piu PolskiKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment