Ostatnimi czasy w sieci Makro jest do kupienia czteropak butelek 0,5 l Franziskanera . Cena za jedno piwo wynosi 3,11 pln , co jest całkiem niską ceną jak na to piwo . Zestawy posiadaja naklejkę 4 w cenie 3 więc jest to pewnikiem sprawa tymczasowa .
Coś dla miłośników pszenicznych .
Collapse
X
-
-
jeśli już jesteśmy przy Makro, to ostatnio w zabrzańskim nabyłem drogą kupna zestaw prezentowo-promocyjny - 2 piwa 0,33 Hasseróder + szklanka 0,2 l. Wszystko za niecałe 7 PLN. Szkło niespecjalne, ale prezentładny, tym bardziej, że gustownie opakowany.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
pszenicznego nie było za to zestaw Hasseródera zakupiłem za dokładnie 6,82 a na moje pytanie czy są piwa pszeniczne usłyszałem odpowiedź:
"a co to takiego?"Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Niet problema , najpóźniej do soboty dostarczę go tobie .
Osobiście chętnie dwa czteropaki łyknę na śniadankoComment
-
Marusia napisał(a)
And, zakup ilości hurtowe, na giełdzie warszawsiej zejdą jak świeże bułeczki, nawet jak podrasujesz cenę do 4 zl za butelkę
Osobiście chętnie dwa czteropaki łyknę na śniadankoComment
-
And69 napisał(a)
Poszukaj dobrze po półkach , a jak nie to zgłoś się do kierownika i zapytaj kiedy dostaje dostawy z careya i dlaczego nie ma franziskanera którego ma w systemie .
"a co to takiego?"Ostatnia zmiana dokonana przez Piecia; 2002-12-20, 23:25.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Liczba browarków w Splicie systematycznie się powiększa, co niezmiernie cieszy miłośników złotego napoju. Jeszcze pachnącym nowością jest powstały na początku lipca tego roku, browar restauracyjny Protokol. Restauracyjny to nazwa nieco na wyrost, ponieważ można tam co najwyżej coś schrupać...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Zainspirowany artykułem z przedostatniego numeru BYO oraz posiłkując się pomysłem z HBT (KLIK) zapraszam do ankiety Google:
https://forms.gle/vVWLc6ac2YA83WDEA
Dotyczy ona ulubiony suchych szczepów do:
1. Amerykańskich ejli (poza mętnymi).
2. Mętnych amerykańskich...-
Channel: Surowce
-
-
Znany w Polsce browar z walońskiej prowincji Luxembourg nieopodal granicy z Luksemburgiem.
Na ecie info: "modern red beer", chmiel Styrian Golding, zaw. alk. bardzo dokładnie podana: 6,671%
https://lupulus.be/biere/jolly-poupee-33cl
Aromat - na początku...-
Channel: Belgia
2024-12-22, 22:43 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment