Krzysiu, chyba przesadzasz z ceną takiej szklanki. Jakiś czas temu, gdy byłeś u mnie z mocną obstawą Arta i Piwowara, poszliśmy do jednej nieco syfiastej knajpy w Świebodzinie. Z ciekawości spytałem pani stojącej za barem ile by chciała za szklankę Bosmana. Nie robiła jakiegokolwiek problemu i chciała za to 2,50 zł. Nie przypuszczam aby szklanki Żywca miały być droższe w produkcji.
Uwaga! Nieuczciwa promocja Żywca.
Collapse
X
-
pieczarek napisał(a)
Z tym, że całkowitą winę za niezręczną sytuację ponosi w tym przypadku Auchan.
Zythum - ale stałeś się dziwnie bezpośredni w wyrażaniu antykorporacyjnych opinii. Takiej Telekomunikacji Polskiej to zawsze broniłeś jak lew. Napisz o nich coś brzydkiego w świetle olania ustawowych obowiązków realizacji połączeń międzynarodowych tj. zmian jakie mają wejść od 01.01.2003.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zythum! teraz szybko do kościoła daj na mszę, aby Twoi przełożeni nigdy na tą stronę nie zawitali i Ciebie niewykodowaliWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zythum ujął sprawę idealnie. Tak niestety jest .
Czasami odechciewa się pracować kiedy mieszają się w najprostsze sprawy różni główni specjaliści. Ech...
Ostatnio mam to bieżąco.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Nie tylko w wielkich korporacjach typu telekomuna jest pełno naprawiaczy świata. W mojej firmie ostatnio też pełno specjalistów od wszystkiego. I jeden mądrzejszy od drugiego.
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
. W mojej firmie ostatnio też pełno specjalistów od wszystkiego. I jeden mądrzejszy od drugiego.
największego polskiego geniusza od czasów Kopernika ?piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Gorzej. pracuję w firmie która w znacznej mierze podlega ministrowi Kalinowskiemu. I jego domorosłym geniuszom. I musze współpracować z geniuszami z ARiMR.
Comment
-
-
Szkoda , szkoda !!!
Już myślałem , że wśród braci forumowej znajdzie się ktoś ustosunkowany w tej naszej pożal się Boże High Society ,
(sorka wobec obznajomionych z angielskim za ewentualne errors ,
ale ja niestety włądam tylko niemieckim),
kto wpłynie na urzędasów , aby nie dławili polskiej produkcji
piwnej i innej zresztą też.
Pospolite ruszenie w ARiMR chce dolewać alkohole do benzyny,
zamiast nam , konsumentom zwiększyć podaż "zabawowych"
trunków. .
Szkoda gadać o polskich politykach , lepiej zrobić to
, oczywiście nigdy z puszki.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Odp: Odp: Uwaga! Nieuczciwa promocja Żywca.
ppns napisał(a)
. MArketingowcy z Żywca raczej
nie dopuszczają się oszukiwania piwoszy i birofilów piwoszy.
Oj , ten Żywiec to chyba będzie gorzki , tylko dla kogo .
No cóz , nie dziwię sie ,że w kontekście zaistniałych zdarzeń rząd polski nie zdecydował się na samolot żabojadów. Auchan <=>Żabojady wypinkowują piwoszy , a Gripen wyrolował by naszą armię. Francuzi traktują nas jak swoją byłą kolonię.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Uwaga! Nieuczciwa promocja Żywca.
ppns napisał(a)
Oj , ten Żywiec to chyba będzie gorzki , tylko dla kogo .
No cóz , nie dziwię sie ,że w kontekście zaistniałych zdarzeń rząd polski nie zdecydował się na samolot żabojadów. Auchan <=>Żabojady wypinkowują piwoszy , a Gripen wyrolował by naszą armię. Francuzi traktują nas jak swoją byłą kolonię.
No nie przesadzaj tak z Gripenem. Jakoś Czesi i Węgrzy nie skarżą się na to ze ich nabito w butelkę. Nie jest to temat na dyskusję o tym więc nie będę się rozpisywał, napiszę tylko tyle że uważam iż na decyzję o wyborze samolotu miała polityka!!!
Comment
-
-
Nie rozpieszczaj nam tak Dudlika, wszak rekompensatę już chyba dostał- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment