Uwaga! Nieuczciwa promocja Żywca.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pieczarek
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.06
    • 5011

Krzysiu, chyba przesadzasz z ceną takiej szklanki. Jakiś czas temu, gdy byłeś u mnie z mocną obstawą Arta i Piwowara, poszliśmy do jednej nieco syfiastej knajpy w Świebodzinie. Z ciekawości spytałem pani stojącej za barem ile by chciała za szklankę Bosmana. Nie robiła jakiegokolwiek problemu i chciała za to 2,50 zł. Nie przypuszczam aby szklanki Żywca miały być droższe w produkcji.

Comment

• zythum
      • 2001.08
      • 8305

pieczarek napisał(a)

Z tym, że całkowitą winę za niezręczną sytuację ponosi w tym przypadku Auchan.
      Zythum - ale stałeś się dziwnie bezpośredni w wyrażaniu antykorporacyjnych opinii. Takiej Telekomunikacji Polskiej to zawsze broniłeś jak lew. Napisz o nich coś brzydkiego w świetle olania ustawowych obowiązków realizacji połączeń międzynarodowych tj. zmian jakie mają wejść od 01.01.2003.
      Mimo, że telekomunikacja to przy wielkich korporacjach - mała korporacja ale proszę bardzo: Telekomunikacja Polska to a)złodzieje bo jakbyście wiedzieli jakie są marże na usługi telekomunikacyjne to byście pospadali ze stołków b)olewa uchwały i postanowienia URTiP-u bo ma armię prawników z których jeden wart jest drugiego c)posiada wszystkie złe cechy korporacji czyli zwykłych pracowników traktuje jak g.. natomiast zatrudnia masę "wielkich" głównych specjalistów (znajomych królika) których praca polega na ciągłym opowiadaniu jak to trzeba się zmienić (a głownie na jeżdżeniu na "szkolenia" i konferencje suto zakrapiane whisky) d) wiele co się o niej pisze to prawda z tym, że prawdziwa prawda wygląda jeszcze gorzej.
      To inaczej miało być, przyjaciele,
      To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
      Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
      Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
      Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
      Królowie banków, fabryk, hut
      Tym mocni są, że każdy kradnie
      Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Ahumba
        🥛🥛🥛🥛
        • 2001.05
        • 9084

Zythum! teraz szybko do kościoła daj na mszę, aby Twoi przełożeni nigdy na tą stronę nie zawitali i Ciebie niewykodowali
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

Zythum ujął sprawę idealnie. Tak niestety jest .
          Czasami odechciewa się pracować kiedy mieszają się w najprostsze sprawy różni główni specjaliści. Ech...
          Ostatnio mam to bieżąco.
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• pjenknik
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.08
            • 3388

Nie tylko w wielkich korporacjach typu telekomuna jest pełno naprawiaczy świata. W mojej firmie ostatnio też pełno specjalistów od wszystkiego. I jeden mądrzejszy od drugiego.

Comment

• ppns
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.10
              • 1737

pjenknik napisał(a)
              . W mojej firmie ostatnio też pełno specjalistów od wszystkiego. I jeden mądrzejszy od drugiego.
              Pjenknik , czyżbyś pracował w Ministerstwie Finansów i był podwładnym
              największego polskiego geniusza od czasów Kopernika ?
              piwoppns@wp.pl

Comment

• pjenknik
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.08
                • 3388

Gorzej. pracuję w firmie która w znacznej mierze podlega ministrowi Kalinowskiemu. I jego domorosłym geniuszom. I musze współpracować z geniuszami z ARiMR.

Comment

• ppns
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.10
                  • 1737

Szkoda , szkoda !!!

Już myślałem , że wśród braci forumowej znajdzie się ktoś ustosunkowany w tej naszej pożal się Boże High Society ,
                  (sorka wobec obznajomionych z angielskim za ewentualne errors ,
                  ale ja niestety włądam tylko niemieckim),
                  kto wpłynie na urzędasów , aby nie dławili polskiej produkcji
                  piwnej i innej zresztą też.
                  Pospolite ruszenie w ARiMR chce dolewać alkohole do benzyny,
                  zamiast nam , konsumentom zwiększyć podaż "zabawowych"
                  trunków. .

Szkoda gadać o polskich politykach , lepiej zrobić to
                  , oczywiście nigdy z puszki.
                  piwoppns@wp.pl

Comment

• Dudlik
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2002.11
                    • 269

Chciałbym wszystkim oznajmić, że po mojej interwencji w Żywcu otrzymałem przeprosiny i 2 płytki kompaktowe wraz z 12 szklankami a także życzenia.
                    Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!

Comment

• ppns
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.10
                      • 1737

Odp: Odp: Uwaga! Nieuczciwa promocja Żywca.

ppns napisał(a)

. MArketingowcy z Żywca raczej
                      nie dopuszczają się oszukiwania piwoszy i birofilów piwoszy.

Oj , ten Żywiec to chyba będzie gorzki , tylko dla kogo .

No cóz , nie dziwię sie ,że w kontekście zaistniałych zdarzeń rząd polski nie zdecydował się na samolot żabojadów. Auchan <=>Żabojady wypinkowują piwoszy , a Gripen wyrolował by naszą armię. Francuzi traktują nas jak swoją byłą kolonię.
                      piwoppns@wp.pl

Comment

• baklazanek
                        † 2014 Piwosz w Raju
                        • 2001.08
                        • 3562

Odp: Odp: Odp: Uwaga! Nieuczciwa promocja Żywca.

ppns napisał(a)

Oj , ten Żywiec to chyba będzie gorzki , tylko dla kogo .

No cóz , nie dziwię sie ,że w kontekście zaistniałych zdarzeń rząd polski nie zdecydował się na samolot żabojadów. Auchan <=>Żabojady wypinkowują piwoszy , a Gripen wyrolował by naszą armię. Francuzi traktują nas jak swoją byłą kolonię.

No nie przesadzaj tak z Gripenem. Jakoś Czesi i Węgrzy nie skarżą się na to ze ich nabito w butelkę. Nie jest to temat na dyskusję o tym więc nie będę się rozpisywał, napiszę tylko tyle że uważam iż na decyzję o wyborze samolotu miała polityka!!!

Comment

• Żywiec
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2001.12
                          • 1571

Myślę, że wina leży po stronie hipermarketu ale jako przedstawiciel Żywca chciałbym zamazać negatywne wrażenie i na koszt firmy prześlę Ci w prezencie 6 szklanek Żywca...podaj tylko adres.

Twoje

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23965

Nie rozpieszczaj nam tak Dudlika, wszak rekompensatę już chyba dostał
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• celt_birofil
                              † 2017 Piwosz w Raju
                              • 2001.09
                              • 4469

Mnie też Auchan nabił w... kufel Kolega Żywiec pójdzie z torbami...
                              Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• kangurpl
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.03
                                • 2660

A mnie Auchan nie nabił w nic
                                Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                                "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

Przetwarzanie...
                                X