Promocja - Hasseroder

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

Promocja - Hasseroder

W tyskiej Hypernowej przy zakupie jednego (!!!) puszkowego Hasserodera otrzymuje się szklanke... to jest szklaneczkę 0,2 l.
    Skorzystałem
    Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2002-12-21, 15:04.
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

zapewne szklaneczka jest taka sama jak w zestawie 2 x 0,33 również skorzystałem a piwko czeka na święta
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
      Garmisch-Partenkirchen, Brauhausstrasse 23, Brauhaus Garmisch
      Pancernik
      Przy okazji krótkiego wypadu w część Alp na pograniczu austriacko-niemieckim, nazwaną słodko Wettersteingebirge, spędziłem kilka godzin w Ga-Pa.
      Brauhaus Garmisch był pierwszym piwnym przybytkiem, który odwiedziłem. Browar, wraz ze znajdującą się obok knajpką, mieszczą się przy...
      2024-06-28, 09:35
    • abelincoln
      Urugwaj, Montevideo, Indica Beer, Obligado 1259
      abelincoln
      Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
      2025-01-01, 21:03
    • SupeR_PiwosZ
      Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
      SupeR_PiwosZ
      Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
      Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
      Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
      2024-12-31, 21:45
    • dadek
      Kostrzyn Wielkopolski, Okrężna 18. Browar Harpagan
      dadek
      Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
      2024-11-20, 02:51
    • dadek
      Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
      dadek
      Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
      2024-11-19, 04:20
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...