Do 6 piwek Goolman dają bardzo ładną szklaneczkę.Z pionowym napisem Goolman.Tylko dlaczego aż 6
Promocja Goolman
Collapse
X
-
Promocja Goolman
Last edited by kiszot; 2002-12-22, 16:56.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak
-
-
Nie jest to piwo sieciowe, ale drugi gatunek lubelskiej Perły. Bywa w najdziwniejszych miejscach (spotkałem go w zagubionych w Beskidzie Niskim Jaśliskach), więc może się trafić w niekoniecznie wyspecjalizowanych sklepach w całym kraju.
Comment
-
-
szostak napisał(a)
Nie jest to piwo sieciowe, ale drugi gatunek lubelskiej Perły. Bywa w najdziwniejszych miejscach (spotkałem go w zagubionych w Beskidzie Niskim Jaśliskach), więc może się trafić w niekoniecznie wyspecjalizowanych sklepach w całym kraju.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Piecia napisał(a)
piwo dostępne jest napewno w Auchanach i Stokrotkach i wogóle jest to piwo ogólnie dostępne ale zapewne Dudlikowi chodziło o promocję której i u mnie nie ma
Comment
-
-
Widziałem promocję w 1(słownie jednym)sklepie w Bytomiu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
A ja jeszcze nie spotkałem się z tą promocjąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
To znaczy że musisz wreście zajechać do BytomiaBo dawno cię nie byłoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
piwo dostępne jest napewno w Auchanach i Stokrotkach i wogóle jest to piwo ogólnie dostępne ale zapewne Dudlikowi chodziło o promocję której i u mnie nie ma
Nie pomyśl sobie, że się czepiam, lecz to nie Dudlika, a szostaka cytowałeśwww.decio.friko.pl
Comment
-
-
szostak napisał(a)
U mnie, w Lublinie też promocji Goolmana nie ma.
dotychczas mało znane. Perła i Goolman jest w Zielonej Górze w Auchan,
ale bez szklanki w prezencie.piwoppns@wp.pl
Comment
-
Comment