w Makro w Białymstoku do 4 puszek Warki Strong lub Jasne Pełne można dostać szklankę 0,4 z białym logo browaru.
Nie skusiłem się bo szklanka tak samo tandetna jak i piwo...
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
wysokoalkoholowych, bo często wysoki procent zawartości alkoholu wynika nie z naturalnych procesów fermentacji biotechnologicznej , ale sztucznego dodawnia spirytusu. Podtrzymuję swoją opinię , że słowo "tandetne" jest niewłąściwe co do Warki Jasne Pełne. To piwo jest przecież słodkawe i nie każdy musi je lubić , ale nie można tego produktu od razu całkowicie dyskredytować.
w Hypernowej w Krakowie też do czterech butelek z Warką Strong doklejają szklaneczkę 0,4 l pasującą bardziej do Coca-coli niż piwa. a piwo strong z Warki jest i tak lepsze niż to z EB (ważone tam rzekomo dla Warki)
kupując w pubie 4 kufelki Warki dostajesz breloko-gwizdko-otwieracz.
za 25 - koszulkę champions league.
nie trzeba na raz dostaje się kupon na który naklejają piłeczki.
można też wygrać bilet na finał CL
pokazały sie w sklepach czteropaki Warki Strong z nowymi otwieraczami. Moim skromnym zdaniem te w kształcie gwizdka były fajniejsze.
Te reklamowane są jako - cztery w jednym
1. otwieracz do butelek
2. otwieracz do puszek
3. brelok do kluczy
4. żeton do wózków
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Rabin napisał(a) Warka nie jest taka zła... szczególnie specjal. Strong jak zresztą inne wysokooktanowe mi nie wchodzą..
Warki Specjal już od dawna nie ma. Zamiast niej jest Warka Jasne Pełne, ale nie wiem czy to tylko zmieniona nazwa, czy samo piwo też się zmieniło, bo Warki Specjal nigdy nie piłem.
Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery and Today is a gift. That's why we call it - The Present ...
Comment