W sklepiku u mnie na osiedlu (Wawrzyszew - Warszawa) promocja Tatry mocnej , za sześć w cenie 16,80 kufel.. Wszystko opakowane w jednym pakiecie. Nie kupowałem bo tatra mnie nie interesuje ale kufelek wygląda nie tak źle.
Tatra mocna + kufel
Collapse
X
-
Tatra mocna + kufel
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Puszka. PPNS czytaj uważnie posty, chodzi nie o tatrę pils tylko mocną a ta jest jak każde piwo mocne droższa. NIe oceniam promocji bo piwo typu tatra nie interesuje mnie jako piwo ale kufel był niezły.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Puszka. PPNS czytaj uważnie posty
// butelkowe.
Za dokładne czytanie postów przeze mnie .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
ppns napisał(a)
Spoko ,spoko , to mój błąd. Nie zwróciłem uwagi. U mnie szklankę 0.5l z nadrukiem logo browaru można kupić za 3...4zł. Więc takie warunki promocji nieco mnie przeraziły. Ale Zythum , nie napisałeś na początku , że to puszkowe piwo // a takie jest zawsze droższe niz
// butelkowe.
Za dokładne czytanie postów przeze mnie .
Puszka to była odpowiedź na pytanie pulasia. a potem tak dla rozładowania siebie napisałem o pomyłce tatra mocna tatra pils. na szczęście chyba za godzinę mogę już wyjść z pracy[/list]To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
sklep-piwowar napisał(a)
Masz rację, ale dlaczego ciągle widzę na forum darmową reklamę hipermarketów tzn.wiadomości w którym i za ile można kupić jakieś piwa
Swoją drogą mi osobiście nie przeszkadza, że zamieściłeś info o produkcie ze swojego sklepu. Gdybym mieszkał w Lublinie ciekawiłoby mnie co masz do zaoferowania.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Ta drobna różnica polega na tym, że dzielimy się wiedzą, gdzie co można kupić i za ile, ale nie zarabiamy na tym. Jeśli prowadzisz biznes, to staraj się to robić własnym kosztem, nie cudzym, w tym przypadku własciciela strony.
A dlaczego jest dużo o hipermarketach? Bo mają w sumie dość interesującą ofertę, w porównaniu do zwykłych sklepów w moim miasteczku. I to nie chodzi o ceny, a o wybór.
Comment
-
-
tak to właśnie jest - ta mała subtelna różnica. dziękuję Krzysiu i Pulas za rozjaśnienie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zestaw promocyjny dostępny w sosnowieckim MAKRO za 14,34 PLN.
Opakowanie rzeczywiście ładne o dziwacznym nieco kształcie.
Kufelek z logo Tatry mieści 0,25 l. Nie ma ani miarki
ani oznaczenia producenta. Utrzymany w "kriośnieńskim" stylu z "kryształowym" denkiem,
Moja żona, która zwykle pierwsza ocenia nowe ezgzemplarze
w mojej kolekcji szkła ( robi to od ponad 11 lat, więc ma niezłe oko )
oceniała go nastepująco: Chcesz go naprawdę włączyc do kolekcji?
No chyba żartujesz.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
Comment