Strzeliłem sobie 4 Warki i dostałem fajny otwieracz z gwizdkiem i logami browaru i champions league . dodany jest jeszcze kupon który po wysłaniu bedzie brał udział w losowaniu jakiejś nagrody (chyba wyjazdu na finał Ligi Mistrzów )
Tą promocję widziałem już gdzieś pół roku temu, wtedy oprócz gwizdka z logiem Ligi Mistrzów, była jeszcze dosyć fajna szklanka (chyba za 5 warek) i koszulka z napisem Warka (nie pamiętam już za ile butelkowych wareckiego jasnego).
To jest nowa wersja tej promocji (chyba za dużo wyprodukowali otwieraczy). Tym razem cztery piwa są złączone za pomocą takiego tekturowego ustrojstwa założonego szyjki butelek. Na jednej z szyjek wisi sobie otwieracz. Promocja trwa do 21.04.2003 (poprzednia kończyła się 14.10.2002)
kopernik napisał(a) Strzeliłem sobie 4 Warki i dostałem fajny otwieracz z gwizdkiem i logami browaru i champions league . dodany jest jeszcze kupon który po wysłaniu bedzie brał udział w losowaniu jakiejś nagrody (chyba wyjazdu na finał Ligi Mistrzów )
Pewnie masz rację , ale jak zapewnie wiesz Varka sponsorzy Champions League TYLKO W POLSCE , więc ewentualne bileciory bedą pewnie tylko na finał w Polsce. Z moich wyliczeń wynika iż będzie to w 2247 roku , gdzie w finale spotka się Szczakowianka Yaworzno vs Izolator Boguchwała
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Pewnie masz rację , ale jak zapewnie wiesz Varka sponsorzy Champions League TYLKO W POLSCE , więc ewentualne bileciory bedą pewnie tylko na finał w Polsce. Z moich wyliczeń wynika iż będzie to w 2247 roku , gdzie w finale spotka się Szczakowianka Yaworzno vs Izolator Boguchwała
Widzę że pogrywasz na moim lokalnym patriotyźmie !
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Mimo że im "biedronki" powietrza nie trzymają , lepiej nie lekceważ gazowniczej jedenastki (no chyba że się $pon$or zmienił...). Napewno jeszcze pokażą swój lwi pazur na europeskich murawach !
97...98...99 i ....100 wypite piwo !!!!!! moje zdrowie
Morzecie nie wierzyć, ale w tamtym roku mój teść strzelił sobie 4-ry WARKI i poleciał na finał Champions League do Glasgoow !!!
Wspomnienia, imprezka i pobyt taki że ....
Gratulacje dla organizatora.
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
Witam,
Po wielu latach przerwy, trzy lata temu powróciłem do kolekcjonowania etykiet piwnych. W bardzo okrojonym zakresie. Konkretnie przezroczystych/plastikowych od Heinekena i Desperadosa ale z całego świata. Późną wiosną dodałem do tego zbierania kartonowe opakowania od trójpaków...
Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....
Comment