Strzeliłem sobie 4 Warki i dostałem fajny otwieracz z gwizdkiem i logami browaru i champions league . dodany jest jeszcze kupon który po wysłaniu bedzie brał udział w losowaniu jakiejś nagrody (chyba wyjazdu na finał Ligi Mistrzów )
Strzel sobie Warkę
Collapse
X
-
To jest nowa wersja tej promocji (chyba za dużo wyprodukowali otwieraczy). Tym razem cztery piwa są złączone za pomocą takiego tekturowego ustrojstwa założonego szyjki butelek. Na jednej z szyjek wisi sobie otwieracz. Promocja trwa do 21.04.2003 (poprzednia kończyła się 14.10.2002)
Comment
-
-
Odp: Strzel sobie Warkę
kopernik napisał(a)
Strzeliłem sobie 4 Warki i dostałem fajny otwieracz z gwizdkiem i logami browaru i champions league . dodany jest jeszcze kupon który po wysłaniu bedzie brał udział w losowaniu jakiejś nagrody (chyba wyjazdu na finał Ligi Mistrzów )Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Odp: Odp: Strzel sobie Warkę
Cooper napisał(a)
Pewnie masz rację , ale jak zapewnie wiesz Varka sponsorzy Champions League TYLKO W POLSCE , więc ewentualne bileciory bedą pewnie tylko na finał w Polsce. Z moich wyliczeń wynika iż będzie to w 2247 roku , gdzie w finale spotka się Szczakowianka Yaworzno vs Izolator Boguchwała
Comment
-
-
Widzę że pogrywasz na moim lokalnym patriotyźmie !Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Mimo że im "biedronki" powietrza nie trzymają , lepiej nie lekceważ gazowniczej jedenastki (no chyba że się $pon$or zmienił...). Napewno jeszcze pokażą swój lwi pazur na europeskich murawach !Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
O qrde , bym nie zauważył !!!
97...98...99 i ....100 wypite piwo !!!!!! moje zdrowiePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
Comment