Dziś znowu poniedziałek, przypominam, jakby kto nie zauważył
Poniedziałki w Spiżu
Collapse
X
-
-
Jeszcze pół godziny zaledwie dzieli mnie od pierwszego łyczka orzeźwiającej pszeniczki, mniam
Comment
-
-
Znów była nas czwórka (tak jak tydzień temu), tylko Karolinka zmieniła Qubrica.
Inni mają szansę poprawić się w następny poniedziałek!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Najbardziej podobało mi się hasło kolegi Piotrka " Ja teraz nie piję, to stawiam"
Comment
-
-
-
Krotoszyniak napisał(a)
POd koniec maja lub na poczatku czerwca bede w Spizu .... przywiaze zesobe pare kapselkow i moze podkladek .... i piwek ....
Comment
-
-
UWAGA UWAGA!!
Dzisiaj "poniedziałek w Spiżu" zamierzamy zacząć już o godzinie 17.00!
Comment
-
-
muszę zacząć zabiegać o przeniesienie Spiża do Opola- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: UWAGA UWAGA!!
Marusia napisał(a)
Dzisiaj "poniedziałek w Spiżu" zamierzamy zacząć już o godzinie 17.00!
Comment
-
-
"Około 19" to będziemy, byle to około nie okazało się 20.15
Comment
-
-
No i kolejny poniedziałek przeszedł do historii ... Oprócz mnie byli: Marusia, Slavoy i Piwofil. Rewelacyjny smak miało piwo Mocne, Granatowe, jak zwykle, trzyma klasę. Podobno pszeniczne było trochę rozwodnione, ale nie piłem, więc się nie wypowiem. Ale można zauważyć, że Spiżowi pszeniczne ostatnimi czasy coś nie za bardzo wychodzi
Marusia, Slavoy - zgodnie z obietnicą w Galerii zamieściłem zdjęcie "Alter Weinstock" z ul. Oławskiej.
Comment
-
Comment