robox napisał(a) Nieoficjalnie dowiedziałem się od znajomego, że pewna partia tych promocyjnych kufli trafiła do knajp (narazie wiem o jednej), gdzie leją Piasta...
Ja też dowiedziałem się o jednej takiej knajpie w Polkowicach.
Po zamówieniu paru piwek można otrzymać promocyjny kufelek.
Zapewnia o tym kolega "CYGAN".
Ja zebrałem jak narazie 3 zawleczki i 2 kapsle, wraz z tylnymi etykietami. Stąd moje pytanie - Czy wie ktoś może, czy przy wysyłaniu można mieszać, np 8 zawleczek i 4 kapsle (z etykietami), czy trzeba osobno kapsle, osobno etykiety??? Aha. Nie wspomniane było, że przy wysyłce zawleczek trzeba dołączyć też jeden wypełniony kupon z etykiety. Zdrówko
BuR napisał(a) Ja zebrałem jak narazie 3 zawleczki i 2 kapsle, wraz z tylnymi etykietami. Stąd moje pytanie - Czy wie ktoś może, czy przy wysyłaniu można mieszać, np 8 zawleczek i 4 kapsle (z etykietami), czy trzeba osobno kapsle, osobno etykiety??? Aha. Nie wspomniane było, że przy wysyłce zawleczek trzeba dołączyć też jeden wypełniony kupon z etykiety.
Z tego co wiem, to nie można mieszać zawleczek z puszek z kapslami i etykietami. Wysyłać należy etykiety razem z kapslami. I jeszcze jedna rzecz, o której nie wspomina się jasno na etykietach - trzeba ze sklepu wziąć taki specjalny kupon-zgłoszenie i dołączyć go do wysyłanych etykiet i kapsli lub zawleczek. Ja też myślałem, że wystarczy wypełnić pola na odwrocie kontretykietki, dopóki nie znalazłem w sklepie owego kuponu zgłoszeniowego.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie można poczytać o promocji z etykietami Piasta? Skąd wziąć kupon, czy można mieszać etykiety z jasnego i mocnego piwa, etc?
panowie!!! zdrowie Pań (szczegolnie jednej :]) !!!
korn8dwa napisał(a) Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie można poczytać o promocji z etykietami Piasta? Skąd wziąć kupon, czy można mieszać etykiety z jasnego i mocnego piwa, etc?
W każdym sklepie, gdzie jest plakat, który mówi o promocji - nawet w naszej biedzie http://www.browary-piast.com.pl/ - stąd narazie się też z dużo nie dowiesz... Można mieszac oczywiście wszystkie etykiety - już ci z resztą mówiłem
Dowiedziałem się, że ta promocja jest związana nie tylko z kuflami.
Znajomy twierdzi, że przy zamówieniu chyba ośmiu Piastów, masz obiecany okrągły pozłacany otwieracz z napisem Piast.
Sprawiedliwości stało się zadość!!! Właśnie przed chwilą odebrałem telefon z wiadomością od mojej Pani, że po długim oczekiwaniu stałem się w końcu właścicielem tegoż kufelka.
Comment