Czekam już miesiąc... czy powinienem się niepokoić? Jak długo Wy czekaliście?
3 kufle Piasta
Collapse
X
-
No niestety musisz być jeszcze trochę cierpliwy. Ja kufel dostałem dokładnie 6 tygodni i 2 dni po wysłaniu kuponu wraz kontrami i kapslami.
Comment
-
-
Hmmm... niedługo miną 2 miesiące od wysłania, a tu ani widu, ani słychu... Może komuś z Was ostał się kuponik, na którym był numer infolinii tej promocji? Albo ktoś był bardziej zapobiegliwy niż ja i sobie ten numer przepisał? Będę wdzięczny!
Comment
-
-
No to rzeczywiście coś przeginają ci organizatorzy. Jakiś kupon na pewno mam, zatem sprawdzę i numer podam jutro.
Z drugiej strony kumpel z pracy wysłał zwój zestaw przedostatniego dnia promocji i też jeszcze czeka.
Comment
-
-
Jak ten czas leci..., już jest jutro Wykonałem jeden telefon do domu i numery już są. Oto one:
0...22 5501107 i 0...22 5501117
We Wroclawiu jest jedna firma która zajmuje się grawerowaniem i jest napewno zawalona robotą... a robią to partiami...
Comment
-
-
Tak siedzieliśmy sobie ostatnio "Pod Strzechą" w miłym gronie i snuliśmy przeróżne dywagacje o promocjach ... Wyszło nam, że Tyskie dawali kufle na zasadzie "kto pierwszy", Kasztelan dawał kufle na tej samej zasadzie, padło jeszcze parę przykładów tego typu, a Piast zrobił inaczej - każdy kto wysyłał promocyjne kapsle dostaje kufel. I wtedy Pepek rzucił ciekawą myśl: a może to tak na pożegnanie browaru Piastowskiego zrobili się mili?
Comment
-
-
Wysłałem kapsle pod koniec czerwca, a jak się dowiedziałem telefonicznie do bazy zostałem wpisany dopiero 8. sierpnia. I to tylko jeden raz, a w kopercie wyslałem dwa komplety! Mają to sprawdzić, ale to już wróży niezły burdel w firmie organizującej tę promocję.
No i dowiedziałem się, że na ten jeden kufel wpisany już do bazy będę czekać jeszcze przynajmniej 3 tygodnie...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment