Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje się, że Piast zapewniał o dostarczeniu kufli w ciągu miesiąca, tymczasem ja swój dostałem dopiero w październiku (wysłałem im zawleczki jeszcze w czerwcu). Ponadto dostałem 1, a nie 3 kufle(wysłałem 36 zawleczek), no ale w końcu pisali "Kufel Piasta Twój na 100%" (Kufel, a nie kufle ). Dobry i ten jeden. Napis, choć w słabej jakości, jest ładnie wyśrodkowany - mój kumpel dostał kufel z nieco "scentrowanym" napisem...
3 kufle Piasta
Collapse
X
-
36 zawleczek w jednej kopercie? Mnie "zrobili" podobnie - 24 kapsle i jeden tylko kufel. Dzwoniłem do nich już trzy razy z reklamacją - mają do mnie oddzwonić jak coś ustalą. Ciekawe kiedy - pewnie "na św. Dygdy"...
Zastanawiam się nad poskarżeniem się do Piasta (na firmę organizującą promocję), choć pewnie nic to nie da.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Rzeczywiście i w tej i w innych promocjach dziwnie i nierówno traktuje się uczestników. Mój kumpel z pracy wysłał 3 komplety (kontry + kapsle) i kilka dni temu dostał ostatni, trzeci kufel Piasta. A zestawy wysłał przedostatniego dnia promocji.
Nie wiem, ale może jeszcze też doczekacie się swoich następnych szkiełek.
Comment
-
-
Cytuję co napisałem 4. września:
Wysłałem kapsle pod koniec czerwca, a jak się dowiedziałem telefonicznie do bazy zostałem wpisany dopiero 8. sierpnia. I to tylko jeden raz, a w kopercie wyslałem dwa komplety! Mają to sprawdzić, ale to już wróży niezły burdel w firmie organizującej tę promocję.
Tak więc BuR - lepiej dzwoń do Warszawy na (22) 5501107 lub 5501117 - bo mogli już o Tobie zapomnieć.Last edited by jerzy; 2003-11-06, 11:30.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
36 zawleczek w jednej kopercie? Mnie "zrobili" podobnie - 24 kapsle i jeden tylko kufel. Dzwoniłem do nich już trzy razy z reklamacją - mają do mnie oddzwonić jak coś ustalą. Ciekawe kiedy - pewnie "na św. Dygdy"...
Zastanawiam się nad poskarżeniem się do Piasta (na firmę organizującą promocję), choć pewnie nic to nie da.
Gdybym wysłał dwa zgłoszenia w dwóch kopertach, to by jedna mogła zginąć na poczcie. Ale wysłałem dwa komplety w JEDNEJ
kopercie. Zginęło im kurwa pół listu?!
Napisałem maila do CO. Ciekawe czy wogóle odpiszą, a nawet jeśli - to czy będzie to coś więcej niż typowe "ble, ble, ble".
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Cieszcie się że w ogóle Wam cokolwiek przysłali. Ja wysyłalem już do 3 lub 4 konkursow browarów i zawsze robili ze mnie wała nic nie przysyłając. Jedyne co im sprawnie idzie to zamykanie browarów. Ciekawe kiedy i ich zamknąPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment