Piast już wypuścił akcję promocyjną(pisał o tym Robox),teraz czas na Bosmana.Nowa ładniejsza etykieta( na razie widziałem tylko na fullu,ale ma być lub jest też na specjalu)Do wygrania do wyboru trzy kufle z wizerunkiem ciekawszych miejsc miasta i można też wygrawerować imię lub przezwisko.Trzeba zebrać 10 etykiet i kapsli.No to czas brać się do roboty
Bosman,3 kufle
Collapse
X
-
pytanie nr 1
należy zebrać 10 etykiet i 10 kapsli czyli razem 20 sztuk czy wystarczy zebrać 10 etykiet lub 10 kapsli ?
pytanie nr 2
jest to promocja lokalna czy ogólnopolska ?
pozdrawiam
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
pytanie nr 3
czy podobnie jak u Piasta - są nowe konkursowe kapsle ?
Moim skromnym zdaniem obie promocje są regionalne. Mimo iż np w warszawskich sklepach można czasami dorwać oba piwa (i to w butli) , to nie widzi mi się promocja pod hasłem "Najpiekniejsze miejscówki Dolnego Śląska" na stołecznym rynku (a szkoda )Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
robox napisał(a)
Chyba tak samo jak u Piasta, promocyjne etykiety + kapsle.
Piasta u mnie nie było to i promocji Bosmana nie bedzie
Last edited by arzy; 2003-04-23, 20:04."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Ad.1-po 10 sztuk etykiet i kapsli
Ad.2-jeszcze nie wiem(choć powinna być na cały kraj-tylko ,że już poza Pomorzem Zachodnim ciężko Bosmana dostać w sklepach-chociaż można tu przyjechać).Etykiety wysyła się do Warszawy,a pełen regulamin promocji dostępny jest w siedzibie Calsberga w W-wie.
Ad-3-jest nowy,ale nie widnieje na nim nic prócz loga i nazwy browaru
Postaram się dowiedzieć czegoś więcej jak najszybciej(konkurs trwa do 30 czerwca-ale znając życie zapasy wyczerpią się szybciej)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
nie wiem skąd ten nawyk aby CaRlsberga zwać Calsbergiem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Ad-3-jest nowy,ale nie widnieje na nim nic prócz loga i nazwy browaru
Nareszcie kapsel jakoś wygląda, standardowe kapsle to było dno kompletne.
Moje etykiety już się suszą, a flaszki przekapslowałem
Jutro wysyłam.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
kangurpl napisał(a)
No co ty, a róża wiatrów w tle, cały kapsel ma na obwodzie "plecionkę" z wzorem liny okretowej.
Nareszcie kapsel jakoś wygląda, standardowe kapsle to było dno kompletne.
Moje etykiety już się suszą, a flaszki przekapslowałem
Jutro wysyłam.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
robox napisał(a)
Może Wam jakieś kapsle i etykiety ocaleją przed wysyłką ?
Na najbliższe giełdy towar jak znalazł. Dzisiaj pochodziłem po sklepach, ale Bosman full bez promocji .
Ten lokalny zasięg promocji (Bosman, Piast), to może być prawda.
Jeszcze a propsik Carlsberga(Calsberga)-nie ma się co tłumaczyć babol jak ...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Potwierdziły się moje przypuszczenia o regionalizacji tych konkursów. Wczoraj wykonałem patrol piwny w warszawskim Wola Park i obie marki były tylko z etykietami i kapslami niekonkursowymi , choć na pocieszenie dorwałem Harnasia w szkliwie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Wygląda na to ,że Cooper ma rację.Mam informację że:
10 maja ruszają imprezy w związku z promocją"Przystań na Bosmana"
Kołobrzeg 10.05
Świdwin 17.05
Strzelce/Drezdenko 23.05 Lubuskie
Gorzów 25.05
Stargard Szcz. 30.05
Gryfice 21.06
Goleniów 12.07
Zagrają Formacja N.S,Piasek,Czarno-Czarni,Łzy.
Mają też być występy iluzjonistów,hipnotyczne show,konkursy z nagrodami i wiele innych atrakcji.
Kufle na zdjęciu wyglądają sympatycznie
U mnie imprezy niet-
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment