Ja też wysłałem troche kuponów ok 15 a kufelki dostałem tylko 3 z czego jeden udał się do krainy piwem i miodem płynącej na Zlocie
Warszawa Konkurs królewskiego
Collapse
X
-
-
słyszałem ten jęk, który dobył się z pekającego szkła w Kolbudach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jak się dostane do skanera to umieszcze ostatnie zdjęcie "Grzebera Brodatego" zrobione na wieży widokowej na Wieżycypozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
-
Odp: wielka kupa
[QUOTE]roman-n napisał(a)
ale kufli dostałem niewiele
zbieram szkło z browaru warszawskiego od kilku lat, zebrało się tego około 90 sztuk (różne, tylko Warszawa), mam sześć sztuk przedwojennych a tego kufla nie mam.
Poważnie sie zastanawiam nad likwidacją kolekcji.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
zapomniałem dodać, roman-n nie narzekaj, zawsze coś dostałeś, są tacy co czekają do tej pory na swój kufel, ja czekam.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Oto i "Grzeber Brodaty" na szczycie Wieżycy.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Odp: Odp: wielka kupa
darek99 napisał(a)
zbieram szkło z browaru warszawskiego od kilku lat, zebrało się tego około 90 sztuk (różne, tylko Warszawa), mam sześć sztuk przedwojennych a tego kufla nie mam.
Poważnie sie zastanawiam nad likwidacją kolekcji.
A kolekcji nie likwiduj - po co dawać nieudacznikom satysfakcję..Пиво не чай, стакана не хватит ;-)
Comment
-
Comment