Wczoraj w TESCO widziałem pakiet 6 puszek z dołączonym qfelkiem. Pojemność 0,25 l., nowe logo. Cena: 14,95 zł
6 puszek Tatry = Kufel
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
-
-
-
Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Piwo gotowe do oceny
Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment