W promocji Lecha za 2 piwa 0,5l dają wafel korkowy a za 4 szklankę 0,5l. Jest 5 różnych wafli i 6 szklanek.
We Wrocławiu widziałem to w Creatorze na ul.Szybowcowej.
Ja na nią trafilem przypadkiem (w przypadki nie wierzę )
Bedę sie rozglądał i napiszę gdy zobaczę jeszcze gdzieś indziej. Byłem wczoraj w Creatorze i jeszcze mieli wafle i szklanki, chociaż nie wiem czy całe komplety.
Ahumba napisał(a) po wiadomości od mareksa obleciałem carrefoura , tesco i auchana.
niestety, albo nie w tych marketach byłem albo do Warszawy ta promocja nie trafiła.
Ja wysłałem maila do KP z zapytaniem,
gdzie toto mozna kupić.
Na razie brak odpowiedzi.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
kangurpl napisał(a) Ja wysłałem maila do KP z zapytaniem,
gdzie toto mozna kupić.
Na razie brak odpowiedzi.
W Arenie rozmawiałem z przedstawicielem KP. Powiedział mi,
że często promocje są różne w różnych regionach. Co do tej to nie wiedział jaki region polski ona obejmuje.
Jakby ktośmiał nadmiar wafli to chętnie się wymienie .W Warszawie na razie tej promocji nigdzie nie widziałem a do Wrocka się w najbliższym czasie nie wybieram.
mareks napisał(a) W Arenie rozmawiałem z przedstawicielem KP. Powiedział mi,
że często promocje są różne w różnych regionach. Co do tej to nie wiedział jaki region polski ona obejmuje.
A ja słyszałam , że podobno promocja obejmuje zachodnią część Polski ...
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
Nowa promocja Lecha Pilsa, cytuję szczegóły z ulotki:
"WEŹ UDZIAŁ W BUDOWIE STADIONU!
Z każdego piwa Lech Pils zakupionego w okresie 18.05-30.06.2003, 5 groszy przeznaczamy na budowę nowej trybuny na stadionie Lecha Poznań. Kup piwo Lech Pils (butelkę lub...
Nie wiem od kiedy trwa już ta promocja (mam nadzieję że nie dupluję tematu), ale dzisiaj w pubie Belka w Katowicach zauważyłem promocję lecha. Przy zakupie 2 lanych Lechów otrzymuje sie "kupon". Na widocznym miejscu w knajpie widnieje lista, na którą wpisują się uczestnicy i przyklejają...
Ruszyła nowa promocja Lecha Pilsa "Skarby Wielkopolski" do wygrania: Co 2 tygodnie pierwszych 10 osób wygrywa weekendowy pobyt dla dwojga pełen miłych niespodzianek w zabytokowym dworku.Również co dwa tygodnie kolejne 1000 osób otrzymuje wielkopolskie koszulki Lecha Pilsa....
Dzisiaj w rozmowie z przedstawicielem KP, dowiedziełem się, że w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej ruszy promocja Lecha. Podobno ma to być promocja bardzo podobna do tej z czerwca.
Comment