grzeber napisał(a) Jakby ktośmiał nadmiar wafli to chętnie się wymienie .W Warszawie na razie tej promocji nigdzie nie widziałem a do Wrocka się w najbliższym czasie nie wybieram.
Na pytanie o promocji sprzedawcy w Białymstoku robią wielkie oczy więc na razie nic na to nie wskazuje żebym mógł zdobyć jakąkolwiek szklankę promocyjną na "swoim terenie".
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
Nowa promocja Lecha Pilsa, cytuję szczegóły z ulotki:
"WEŹ UDZIAŁ W BUDOWIE STADIONU!
Z każdego piwa Lech Pils zakupionego w okresie 18.05-30.06.2003, 5 groszy przeznaczamy na budowę nowej trybuny na stadionie Lecha Poznań. Kup piwo Lech Pils (butelkę lub...
Nie wiem od kiedy trwa już ta promocja (mam nadzieję że nie dupluję tematu), ale dzisiaj w pubie Belka w Katowicach zauważyłem promocję lecha. Przy zakupie 2 lanych Lechów otrzymuje sie "kupon". Na widocznym miejscu w knajpie widnieje lista, na którą wpisują się uczestnicy i przyklejają...
Dzisiaj w rozmowie z przedstawicielem KP, dowiedziełem się, że w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej ruszy promocja Lecha. Podobno ma to być promocja bardzo podobna do tej z czerwca.
Ruszyła nowa promocja Lecha Pilsa "Skarby Wielkopolski" do wygrania: Co 2 tygodnie pierwszych 10 osób wygrywa weekendowy pobyt dla dwojga pełen miłych niespodzianek w zabytokowym dworku.Również co dwa tygodnie kolejne 1000 osób otrzymuje wielkopolskie koszulki Lecha Pilsa....
Comment