Może być nieżle! Szczerze mówiąc najbardziej interesował by mnie ręcznik. O ile jest on Tyskim ręcznikiem. A tak z innej beczki. Zauważyliście że Tyskie gronie pod kontrami ma "Tyskie Tysiaki"' które są żekomo "środkiem pysznej zabawy". Są one ważne z kapslami i tyle informacji. Może ktoś z Was wie coś więcej na ten temat. Proszę o info. Więcej informacji można uzyskać pod numerem tel. 0801133133 tak przynajmniej podają na kontretykiecie. Ja niestety jak na dzień dzisiejszy jestem uziemiony z telefonami, także sami rozumiecie. Pozdrawiam i Wasze zdrowie
Tyskie Tysiaki
Collapse
X
-
mcmat napisał(a)
Może być nieżle! Szczerze mówiąc najbardziej interesował by mnie ręcznik. O ile jest on Tyskim ręcznikiem. A tak z innej beczki. Zauważyliście że Tyskie gronie pod kontrami ma "Tyskie Tysiaki"' które są żekomo "środkiem pysznej zabawy". Są one ważne z kapslami i tyle informacji. Może ktoś z Was wie coś więcej na ten temat. Proszę o info. Więcej informacji można uzyskać pod numerem tel. 0801133133 tak przynajmniej podają na kontretykiecie. Ja niestety jak na dzień dzisiejszy jestem uziemiony z telefonami, także sami rozumiecie. Pozdrawiam i Wasze zdrowie
Szczerze mówiąc pierwsza trudność to dodzwonić się pod infolinię.
A to co się dowiedziałem ,że do września organizowane są różne impresy bieśiadne po większych miastach.
"Tysiaki" zbieramy, a w czasie imprezy wymieniamy na: możliwość zabrania głosu na scenie (i nic więcej).
Tak więc zbierajta "Tysiaki" i dawajta czadu na scenie
mwaPozdrawiam Cię !!!!
-
-
Może coć na temat Tysiaków.
Tyskie Tysiaki Twoją przepustką do pysznej zabawy:
- płać nimi za piwo
- używaj ich podczas piwnych licytacji
- kup za nie pamiątkowe zdjęcie
- bierz udział w grach i zabawach.
Troszke więcej info na stronach KP
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Racja,
strona to : http://www.kp.pl/tyskie.html
Może nawet skoczę, bo dziadek nazbierał mi dosyć dużo.
Ciekaw jestem jaki będzie rabat na piwo i jakie nagrody.
Jak będziecie coś wiedzieć to dajta znać na forum lub PW.
mwaPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
tyskie tysiaki - o co chodzi???
witam! niedawno zdarzylo mi sie ze spojrzalem przypadkowo na pusta butelke po moim tyskaczu (rulez) pod swiatlo i spostrzeglem ze na rewersie kontretykiety cos jest nadrukowane... odklejam, a tam stylizowany na dolara banknocik... "tyski tysiak" - tak to cuda nazwali. nigdzie slowa o zadnej promocji, nie wiem o co sie rozchodzi...
piersze co zrobilem - telfon do reki i dzwonie na tyska infolinie ale tam przez bite 6 min (czyli do momentu kiedy skonczyla sie moja cierpliwosc) pan o wyjatkowo irytujacym glosie nadaje "wszystkie stanowiska naszych konsultantow sa zajete - prosimy o chwile cierpliwosci. wszystkie stanowiska naszych konsultantow sa zajete - prosimy o chwile cierpliwosci..." i tak w kolko...
przechodzac do konkretow - czy ktos wie moze po co te "tyskie tysiaki"? slyszalem juz o promocjach tylko dla "wtajemniczonych" - uczestnikow jakis programow lojalnosciowych, pracownikow. moze to cos tego typu?
zaintrygowala mnie ta sprawa - prosze o pomoc!
Comment
-
-
no dobra, dalem plamy... ;P
wlasnie znalazlem watek "tyskie promocje" - dopiero teraz wpadlem na pomysl zeby zajrzec do dzialu promocje :P
juz wszystko wiem, dla tych, ktorzy mimo wszytko chcieliby sie dowiedziec - www.kp.pl/tyskie.html
(link zaczerpniety wlasnie z tamtego watka
pozdrawiam
Comment
-
-
hor_net napisał(a)
no dobra, dalem plamy... ;P
wlasnie znalazlem watek "tyskie promocje" - dopiero teraz wpadlem na pomysl zeby zajrzec do dzialu promocje :P
juz wszystko wiem, dla tych, ktorzy mimo wszytko chcieliby sie dowiedziec - www.kp.pl/tyskie.html
(link zaczerpniety wlasnie z tamtego watka
pozdrawiamPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
wątek horneta został połączony z niniejszym, stąd nieco zamieszania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Szkoda tylko że nie ma dokładniejszych danych na temat za ile tysiaków np. mozna kupić pamiątkowe zdjęcie z biesiad, zabawę na strzelnicy lub dedykację piosenki. Mam jednak nadzieję że odezwą się ludzie u których biesiady już były i bedzie wszystko wiadomo.
Comment
-
-
Odp: tysiaki
Bierbruder napisał(a)
powiedzcie mi panowie co mozna wygrac zbierajac te tysiaki...
A do wylicytowania jest po 51% udziału w Tyskim Browarze.
Dlatego się tak napaliłem, bo będę "podłączony" do końca życia.Last edited by mwa; 2003-06-23, 13:57.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Więcej INFO o Tysiakach
Halo!
W imieniu Tyskich Browarów spieszę z dodatkowymi informacjami na temat Tyskich Biesiad. Najpierw słówko ze strony:
Tyskie Biesiady wyruszają w letnią trasę po całej Polsce.
Sprawdź, kiedy odwiedzą Twoje miasto.
W dniu biesiady już od 14.00 czekają na Ciebie niespodzianki:
- Kabaret Tyskie w okolicznościowym programie
- Muzeum Browarów Tyskich
- Strzelnica z fantami
- Karczmy piwne z XVII-XIX wieku
- Konkursy z nagrodami
- Koncerty
Tyskie Tysiaki Twoją przepustką do pysznej zabawy:
- płać nimi za piwo
- używaj ich podczas piwnych licytacji
- kup za nie pamiątkowe zdjęcie
- bierz udział w grach i zabawach.
Cennik jest następujący:
3 tysiaki wybicie monety okolicznościowej
3 tysiaki trzy strzały na strzelnicy (3 celne nagroda - kufel, szelki, fartuch, maskotka,...)
10 tysiaków - zdjęcie okolicznościowe do odbioru u miejscowego fotografa
w niektórych miejscoweściach 10 tysiaków - 1 piwo
tysiaki mozna wykorzystać podczas licytacji gadżetów firmowych
Przy okazji terminy najbliższych biesiad:
11. Skierniewice 25.06.2003 środa
12. Łowicz 26.06.2003 czwartek
13. Kutno 27.06.2003 piątek
14. Ciechanów 29.06.2003 niedziela
Zapraszam i piszcie jakby co na : djanas@kp.pl
Comment
-
Comment