nowa szklanka żywca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dziku
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.12
    • 1992

Grzegorz_J_bie napisał(a)
    Kyo wie ile jest tych szklanek?? Ja również ma "Lodowaty i źródlany Żywiec" i nie wiem ile ich jeszcze jest?!
    Są cztery szklanki w tej promocji. Pisał już o tym Browariec...
    Ja mam na razie dwie.
    Dziku

Comment

• Grzegorz_J_bie
      Porucznik Browarny Tester
      • 2002.04
      • 261

Ja mam jednaa i naprawde nie jest ona rewelacyjna myslałem, że to będzie lepiej wyglądać!!
      beermats_mezyk@op.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Javox
        Kazimierz, Weźże Nową Multi Szklankę
        Javox
        New Zealand Wheat.
        Ekstrakt 13.5*, alko 5.5%.

Kolab Browaru Kazimierz z krakowskimi multitapami: Weźże Krafta, MultiQlti, Nowy Kraftowy, Szklanki.

Piana - na dłużej niepełna warstewka.
        Lacing - coś było.
        Gaz - średni.
        Barwa - zamglony, blady...
        2023-12-04, 19:54
      • KrzysztofOl
        PG 4
        KrzysztofOl
        Niby byłem nie raz ale uniesień nie było. Dziś rewelacyjnie. Golden October sztos, Tafel pycha, dopiero dopijając szklankę poczułem na końcu posmak karmelu i ostatnia szklanka pils. Moim zdaniem ani czeski ani niemiecki ale bardzo dobry, mocno nachmielony.
        2023-10-11, 14:04
      • HaJni
        Szkło Żywca
        HaJni
        W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
        2020-02-24, 17:29
      • pegie23
        Szklanka Browaru Four Winds
        pegie23
        Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.
        2022-08-16, 14:46
      • nonFelix
        2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
        nonFelix
        Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
        2021-09-23, 19:47
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...