Dzisiaj bedąc w Oszołomie na Modlińskiej natknąłem się na najnowszą promocję okocimia - dotyczy mocnej wersji piwa. Promocja polega na skompletowaniu trzech róznych kontr , które wspólnie tworzą panoramę browaru Okocim z XiX wieku. Wysyłając pod wskazany adres komletnę panoramę plus trzy promocyjne kapsle ma się szansę na jeden z 10 000 kufli okocimia, wysyłając pod wskazany adres 2 komletne panoramy plus sześć promocyjnych kapsli ma się szansę na jeden z 5 000 fajniejszych kufli okocimia, wysyłając pod wskazany adres trzy komletne panoramy plus dziewięć promocyjnych kapsli ma się szansę na jeden z 1 000 bardzo fajnych kufli okocimia. Promocyjny kapsel dołączyłem do działu kolekcjonerstwo, a komplet kontr poniżej.
Zbuduj legendę - zdobądź kufel - najnowsza promocja Okocimia
Collapse
X
-
Dzisiaj spotkałem się z promocyjnym? czteropakiem Okocimia. O promocji informował napis i panorama na kartonie, niestety kapsle i kontretykieta na butelce już nie (wróciły do standardowych).
Nie pamiętam do kiedy miała trwać ta promocja?
Comment
-
-
Browar Okocim to cwaniaki i oszusci !
Niestety nacialem sie na promocji jaka browar okocim prowadzil swojego czasu ...
wypilem odpowiednia ilosc piwa z promocji ...
nazbieralem etykiem i kapsli na ladny porcelanowy kufel i wyslalem pod wskazany adres w odpowiednim terminie ...
i ...
dzisiaj po nie wiem jak dlugim czasie dostalem KARTKE z podziekowaniem za wypicie ich piwa i info ze nie ma dla mnie kufla , bo promocja sie skonczyla A JAK DUREN WIERZYLEM I CZEKALEM @ MIESIACE
i ze zachecaja mnie do korzystania z nastepnych promocji ...
juz to widze
zlodzieje i oszusci
Piast spisal sie na medal
jak obiecali tak przyslali
a nie to co jakies wsioki z okocimia
CZY KTOS JESZCZE ZOSTAL ZROBIONY PRZEZ NICH W BAMBUKO ???
opiszmy to i skompromitujmy oszustow !!!
pozdrwawiam wszystkich
BJ
Comment
-
-
Jeżeli to była promocja "Zbuduj legendę - zdobąć kufel", to rafko TU napisał, że jest ograniczona liczba kufli. O co się więc denerwować. Piast zrobił promocję - kufel był gwarantowany. Okocim zrobił promocję na innych zasadach.
Może ten post zostanie potraktowany jako obrona Okocimia, ale nie o to w tym co napisałem chodzi. Chodzi o to, żeby czytać zasady promocji. Wtedy nie będzie pretensji do browarów.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
Comment