Na stronach www.karmi.pl pojawiła się informacja o promocji (pokal znany ze spotu reklamowego za 6 butelek lub puszek). Czy ktoś to już widział w jakichś sklepach?
Promocja Karmi
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:03 -
-
Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)
Piwo jasne, pasteryzowane.
Ekstrakt: brak informacji.
Alk.: 5,6% obj.
Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos-
2024-12-31, 21:45 -
-
alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach
Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...1 Photo-
-
-
Nie wiem ile czasu już trwa ta promocja. Na Forum nie znalazłem informacji, więc poczułem sę zobowiązany. Do rzeczy.
Kupując trzy lub cztery (zależy od punktu zakupu) butelki Karmi otrzymuje się pokal taki jak w reklamie z Bogusiem (Boguś co ty wiesz o mleku, przepraszam piwie)-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment