W bielskim TESCO z pięcioma konserwami w zestawie "stronger", czyli przyrząd do ćwiczenia nadgarstka. Całość 15 zł z groszami
5 x Puszkowy Strong = stronger
Collapse
X
-
5 x Puszkowy Strong = stronger
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
mwa napisał(a)
A tak to wygląda na półkach.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
A to ciekawe, bo oryginalny pakunek zawierał 5 konserwNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Warka Strong 6 x puszka + STRONGER
W Tesco w Gliwicach do nabycia za jedyne 15,90 6 konserw z Warki + "STRONGER" czyli ściskacz ręczny w kształcie dwóch butelek Stronga.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Kiedyś już była taka promocja ale z pięcioma puszkami.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLIComment
Related Topics
Collapse
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
Wszelkie ćwiczenia poprawiają stan fizyczny i psychiczny naszego organizmu,także unoszenie kufla jest swego rodzaju ćwiczeniem,ale nie o tym teraz.Ciekaw jestem ilu forumowiczów ćwiczy regularnie,albo wogóle ćwiczy.Mam jakieś rozeznanie w tym temacie i chętnym na ćwiczenia jak bedą chcieli...
-
Channel: Przy piwie
-
-
Będę chyba cholernie wredny wklejając listę włoskich mikro - oraz browarów restauracyjnych znalezioną na pewnej bardzo przydatnej stronie - przy niej Polska wypada doprawdy blado.
Czynię to w nawiązaniu do słów które padły tutaj
no to lecimy
--------...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Promocja widziana już w kilku mniejszych sklepach.
Cztery puszki Żywca zafoliowane a w środku, ładny otwieracz metalowy do tych piw. Nie zakupiłem, więc nie mogę powiedzieć jak to funkcjonuje.
Cena zestawu około 12 zeta.-
Channel: Promocje piwne
-
-
styl: American pale ale
alk. 5,5%
Grejpfrutowa wersja znanego West Coast APA "High Wire" z browaru Magic Rock pojawiła się na rynku ubiegłego lata i jako jedno z pierwszych trzech piw tego browaru (obok IPA i gose) trafiło do puszek. Puszkowy "trójpak"...-
Channel: Anglia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment