Jeśli nie ma piwa z kontretykietami to znaczy, że pijecie za mało Tyskiego i są zaległości na półkach sklepowych.
Dlatego pijcie, co jeszcze na czas przywiozą Wam nową dostawe.
mwa napisał(a) Jeśli nie ma piwa z kontretykietami to znaczy, że pijecie za mało Tyskiego i są zaległości na półkach sklepowych.
Dlatego pijcie, co jeszcze na czas przywiozą Wam nową dostawe.
Może dla Ciebie to grzmi jak reklama, ale take są fakty.
Tak samo jest z innymi piwami (ost. Carlsberg) również nie było w na półkach opakowań konkursowych dopiero pod koniec promocji.
Ostrzyłem sobie zęby na kufel i już zaczynałem tracić wszelką nadzieję, że wygram cokolwiek, a tu dzisiaj odebrałem otwieracz! Wolałbym kufel, ale jak się nie ma co się lubi...
Otwieracz ładny, solidny, jakby mu dowiesić wstążkę to by wyglądał jak prawdziwy medal.
zapakowany jak medal i wszystko byłoby fajnie,ale list w który był zapakowany był tak rozdarty ze prawie pudełko wypadło!!! Teraz nasuwa się pytanie ,czy przesyłane kufle i otwieracze w zwykłych listach docierają do adresata ???
Ja jako,ze pijam piwo rozne i czesto.Mam zapytanie.Z jakiej paki Tygskie dostaje jakies medale?co to sa za medale? jaka podrzedna kategoria chyba..........Odpowie mi ktos konkretnie co to sa za medale?
Comment