Promocja z kuflem Żywca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Promocja z kuflem Żywca

Do otrzymania kufel 0,33 z logo Żywca. Warunek konieczny do spełnienia, to zakup 5 butelek lub puszek Żywca Fulla. Promocja napotkana w małym markecie osiedlowym.
  • danoc
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.06
    • 338

Promocja widziana na ul. Glinianej (skrzyżowanie z ul. Gajową) i na ul. Przestrzennej (niedaleko ul. Wapiennej).
    Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
    www.beercoasters.glt.pl

Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Odp: Promocja z kuflem Żywca

robox napisał(a)
      kufel 0,33
      Pewnie zasugerowałem się małą butelką Żywca, ma być oczywiście 0,3 l .

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Na kuflu trochę zmienione logo Żywca, w herbie trzymanym przez roztańczoną parę, zostały tylko drzewka i data, nie ma napisu. Do tego jeszcze kilka innych kosmetycznych zmian .

Comment

• Dojlidy
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.12
          • 143

W piątek byłem w Warszawie i kupiłem ładnie zapakowane 7 puszek Żywca wraz z kufelkiem na którym jest nadruk starego zdjęcia z browaru. Do wyboru są trzy rodzaje kufli.

Comment

Related Topics

Collapse

• HaJni
            Szkło Żywca
            HaJni
            W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
            2020-02-24, 17:29
          • Dudlik
            Uwaga! Nieuczciwa promocja Żywca.
            Dudlik
            Ostatnio byłem w Auchan i była promocja Żywca niestety trzeba było kupić 4 konserwowe piwa a za to się dostawało szklankę 0,5. Ładna pani tak zachęcała że się skusiłem. Radośnie zmierzam po odbiór szklanki za kasami i co... Zabrakło szklanek!!! Mówią do mnie niech pan przyjdzie jutro,...
            2002-12-20, 17:16
          • dadek
            Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
            dadek
            Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
            2022-10-02, 22:04
          • Audi
            Promocja Żywca
            Audi
            Tak sobie promocja dla Żywca

do zaupu żywca daje:
            - 8 sztuk = Koszulka
            - 6 sztuk = czapka
            - 4 sztuki = szklanka 0,5 l.

Ilość nagród ograniczona

dostałem 1 koszulke, 6 czapeczek, 12 szklanek...
            2004-08-26, 18:43
          • abelincoln
            Urugwaj, Montevideo, Indica Beer, Obligado 1259
            abelincoln
            Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
            2025-01-01, 21:03
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...