Kufelki Warsteinera w Piwoszu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    König, Th. König Zwickl
    darekd
    Piwo z przemysłowego browaru w Duisburgu (Nadrenia Północna-Westfalia w Zagłębiu Ruhry) należącego do Bitburgera.

12,8% ekstr.,
    5,3% alk.

https://www.koenig.de/biere/thkoenig

Aromat - słodowy, początkowo odrobina chleba przechodząca w wyraźniejszy karmel,...
    2024-11-01, 22:11
  • ART
    Szwecja, Karlskrona, Alamedan 10, Karlskrona Mikrobryggeri
    ART
    W narożniku kamienicy zlokalizowano mały browarek, niewielką restaurację i hotel "Arkipelag".

Lokal ma dwie sale, główną większą z barem i częścią instalacji oraz mniejszą salkę, dla grup i zapewne gości hotelowych.

Na barze zliczyłem jakieś 16...
    2023-10-17, 19:53
  • heckler
    Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
    heckler
    Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
    2023-08-25, 07:29
  • heckler
    Podmoky, Podmoky 49, Pivovar Smíšek
    heckler
    Pozazdrościć, 190 mieszkańców, a browarek na wsi Podmoky działa już dwa lata. Dokładnie od stycznia 2020 roku i jego właścicielem, piwowarem jest mega sympatyczny pan Petr Smíšek. Pomimo niedzieli, pory obiadowej bez najmniejszych oporów zgodził się przyjechać specjalnie dla...
    2023-07-27, 10:32
  • heckler
    Černotín 45, Pivovar Chors
    heckler
    Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
    Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...
    2019-06-18, 06:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...