Promocja Lecha polega na tym,że przy zakupie 2 piw dostajesz cegiełkę która po wysłaniu bierze udział w losowaniu nagród ,a jesli kupisz 4 piwa to dostajesz otwieracz - gwizdek ,gdzie z jednej strony jest napis Lech a z drugiej GKS.Z każdej butelki Lecha ileś procent idzie na odnowę trybun na stadionie Górnika Łęczna.Promocja jest ograniczona do woj.lubelskiego.
Promocja Lech-Górnik Łęczna
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
U nas w Krakowie jest bardzo podobna akcja tyle, że związana z Wisłą Kraków. Nagrody są bardzo podobne z tym że dochodzą jeszcze jakieś inne nagrody, o ile dobrze pamiętam to bierze się udział w losowaniu karnetów wejściowych na stadion wisły przez całą rundę wiosenną, torby podróżnej (dosyć dużej) i piłki. Cel akcji też podobny, u nas zbierają na budowę boiska treningowego przy stadionie Wisły.www.decio.friko.plComment
Related Topics
Collapse
-
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Nowa promocja Lecha Pilsa, cytuję szczegóły z ulotki:
"WEŹ UDZIAŁ W BUDOWIE STADIONU!
Z każdego piwa Lech Pils zakupionego w okresie 18.05-30.06.2003, 5 groszy przeznaczamy na budowę nowej trybuny na stadionie Lecha Poznań. Kup piwo Lech Pils (butelkę lub...-
Channel: Promocje piwne
-
-
Nie wiem od kiedy trwa już ta promocja (mam nadzieję że nie dupluję tematu), ale dzisiaj w pubie Belka w Katowicach zauważyłem promocję lecha. Przy zakupie 2 lanych Lechów otrzymuje sie "kupon". Na widocznym miejscu w knajpie widnieje lista, na którą wpisują się uczestnicy i przyklejają...
-
-
-
Ruszyła nowa promocja Lecha Pilsa "Skarby Wielkopolski" do wygrania: Co 2 tygodnie pierwszych 10 osób wygrywa weekendowy pobyt dla dwojga pełen miłych niespodzianek w zabytokowym dworku.Również co dwa tygodnie kolejne 1000 osób otrzymuje wielkopolskie koszulki Lecha Pilsa....
-
-
-
Dzisiaj w rozmowie z przedstawicielem KP, dowiedziełem się, że w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej ruszy promocja Lecha. Podobno ma to być promocja bardzo podobna do tej z czerwca.
http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=25267
Jeżeli tylko dowiem...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment