u mnie w osiedlowym sklepiku kupując 4 żywce otrzymuje się kufel z logo żywca
4 ŻYWCE = kufelek
Collapse
X
-
Może to internetowy sklepik osiedlowyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Odp: 3 piwa = kufelek
e-prezes napisał(a)
w krakowie przy ul. Westerplatte, koło Straży Pożarnej i Poczty Głównej w małym sklepiku monopolowym zwanym "Alkohole Świata" za 3 Żywce 0.5l kufelek prosty z logo. ilość ograniczona!Comment
Related Topics
Collapse
-
W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Ostatnio byłem w Auchan i była promocja Żywca niestety trzeba było kupić 4 konserwowe piwa a za to się dostawało szklankę 0,5. Ładna pani tak zachęcała że się skusiłem. Radośnie zmierzam po odbiór szklanki za kasami i co... Zabrakło szklanek!!! Mówią do mnie niech pan przyjdzie jutro,...
-
Channel: Promocje piwne
-
-
Do otrzymania kufel 0,33 z logo Żywca. Warunek konieczny do spełnienia, to zakup 5 butelek lub puszek Żywca Fulla. Promocja napotkana w małym markecie osiedlowym.
-
-
-
Tak sobie promocja dla Żywca
do zaupu żywca daje:
- 8 sztuk = Koszulka
- 6 sztuk = czapka
- 4 sztuki = szklanka 0,5 l.
Ilość nagród ograniczona
dostałem 1 koszulke, 6 czapeczek, 12 szklanek...-
-
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment