Dziś w Carrefour Katowice dawali do 4 piw pt.Gingers z browaru Belgia płytę CD za darmo. Zespół jakieś Kanaoke cy cuś takiego. Mimo usilnych namów miłej pani - nie kupiłem. Nie widziałem także osobników tą promocją zainteresowanych.
4 Gingersy + płyta CD
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe
. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
-
Channel: Belgia
-
-
Bohdaneč, to kolejna wioska w której otwarty został browar. Działają krótko, bo dopiero od marca tego roku. Browar, oraz mała sala mieści się w starej, wyremontowanej hospodzie.
Warzelnia to 800 litrowe garnki, są 2 otwarte kadzie i 6 tanków. Sprzęt został zakupiony w Szwajcarii, oraz Austrii....5 Photos-
Channel: Czechy
-
-
Dość rozległy browarek SALM w parku. Miejsca w środku nie jest dużo, ale większość miejsc znajduje się pod parasolami w parkowej części. Byłem średnio zainteresowany, bo słyszałem, że drogi i trzeba rezerwować miejsca, ale po wyjściu z dworca Hbf zaczął siąpić deszcz, a trasa do...
-
Channel: Austria
-
-
Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...-
Channel: Mołdawia
-
-
Otwarty prawdopodobnie w 2015 roku browar restauracyjny "Paname Brewing Company" znajduje się w 19 dzielnicy Paryża w niezwykle atrakcyjnej lokalizacji.
Budynek mikrusa stoi w uroczym miejscu nad sztucznym jeziorem Bassin de la Villette, w odległości 2 km od międzynarodowych dworców...-
Channel: Francja
-
- Loading...
- Koniec listy.