4 Gingersy + płyta CD

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • RAFIFAFI
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.11
    • 188

4 Gingersy + płyta CD

Dziś w Carrefour Katowice dawali do 4 piw pt.Gingers z browaru Belgia płytę CD za darmo. Zespół jakieś Kanaoke cy cuś takiego. Mimo usilnych namów miłej pani - nie kupiłem. Nie widziałem także osobników tą promocją zainteresowanych.
    Tylko z butli!

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
    dadek
    Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
    Start
    2024-10-15
    Koniec
    2024-10-15
    2024-10-16, 02:03
  • heckler
    Bohdaneč, Bohdaneč 3, Pivovar Bohdaneč
    heckler
    Bohdaneč, to kolejna wioska w której otwarty został browar. Działają krótko, bo dopiero od marca tego roku. Browar, oraz mała sala mieści się w starej, wyremontowanej hospodzie.
    Warzelnia to 800 litrowe garnki, są 2 otwarte kadzie i 6 tanków. Sprzęt został zakupiony w Szwajcarii, oraz Austrii.
    ...
    2022-06-22, 06:50
  • e-prezes
    Austria, Wiedeń, Prinz Eugen-Straße 25, Stöckl im Park
    e-prezes
    Dość rozległy browarek SALM w parku. Miejsca w środku nie jest dużo, ale większość miejsc znajduje się pod parasolami w parkowej części. Byłem średnio zainteresowany, bo słyszałem, że drogi i trzeba rezerwować miejsca, ale po wyjściu z dworca Hbf zaczął siąpić deszcz, a trasa do...
    2020-08-19, 19:29
  • bastion
    Mołdawia, Kiszyniów, Muncesti 77, Labrewtory.
    bastion
    Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
    Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...
    2019-04-11, 20:23
  • pebejot
    Francja, Paryż, 41 bis Quai de la Loire, Paname Brewing Company
    pebejot
    Otwarty prawdopodobnie w 2015 roku browar restauracyjny "Paname Brewing Company" znajduje się w 19 dzielnicy Paryża w niezwykle atrakcyjnej lokalizacji.
    Budynek mikrusa stoi w uroczym miejscu nad sztucznym jeziorem Bassin de la Villette, w odległości 2 km od międzynarodowych dworców...
    2019-01-22, 13:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...