Wczoraj tzn. 9 grudnia 2003 roku w Auchan w Płocku zaczepiła mnie miła dziewuszka namawiając do kupna 4 Lechów. W zamian miałbym dostać płytkę CD z rytmami "latino". Nie jestem zbytnio oblatany w tym rodzaju muzyki, więc z wykonawców zapamiętałem tylko Carlosa Santanę.
Płock, Auchan - 4 Lechy = CD
Collapse
X
-
Obecnośc Carlosa może sugerować, że nie jest to "Latino Disco", więc chyba wartoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) -
celt_birofil napisał(a)
Obecnośc Carlosa może sugerować, że nie jest to "Latino Disco", więc chyba wartoto pewnie nie jest, więc może i warto, ale moim zdaniem trochę nam się KP pogubiło, bo w momencie, gdy w TV cały czas można spotkać nową reklamę Lecha z muzyką The Clash ("Should I stay or should I go") to powinni zrobić płytkę w tym stylu. Taką napewno bym kupił.
BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pinio74 napisał(a)
... gdy w TV cały czas można spotkać nową reklamę Lecha z muzyką The Clash ("Should I stay or should I go") to powinni zrobić płytkę w tym stylu..
Comment
-
Swego czasu dostałem firmową płytkę KELTA, dołączaną do piwa (spożytegi przez ofiarodawcę). % utworów i co jeden to bardziej celtycki - na przykład "Smoke on the Water"
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment