A Maremali kiedy zawita do miasta Warsa i Sawy - możnaby zrobić jedno nieco większe spotkanko, nieco bardziej zakrapiane złotym napojem
Dla mieszkańców stolicy i okolic
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Odp: Dla mieszkańców stolicy i okolic
Maremali napisał(a)
DLa tych mieszkańców stolicy, który czują się prowincjonalni tj. nie piją litrami masówki.
W nadchodzącym tygodniu będę jechał z Wielkopolski do stolicy więc, jeśli są chętni na piwo z browaru Fortuna to mogę kilka skrzynek świeżego prowincjonalnego piwa Wam dostarczyć.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
piokl13 napisał(a)
Ja od jutra, w piątek powrót do domu, na spotkanie w 3mieście, szykuje się owocny tydzień.
Comment
-
-
No to ustalam na piątek
Godzinę wielkodusznie zstawiam Wam do ustaleniapozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Mnie najbardziej odpowiada piątek, ale rzeczywiście z zastrzeżeniem, że goście nie zwiną nam się wczesnym wieczorem. Jeżeli tak miałoby być to czwartek.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
piokl13 wyraźnie napisał, że w piątek chce być na spotkaniu inauguracyjnym grupy trójmiejskiej ( a może pomorskiej) i wątpię, żeby w związku z tym mógł się z nami spotkać tego dnia. Zostaje więc (wg mnie) czwartekWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Co Wojsko, to wojsko. Oczywiście Umba-Umba Ahumba ma rację. Tak więc czwartek. Gdzie i kiedy?
Miejsca:
Rybitwa
Czwarta Szklanka
Pasieka
Kompania Piwowarska
BAR (przy Dworcu Powiśle) znaleziony przeze mnie wczoraj - zaraz będzie opisany w Piwo-Gdzie
Baryłka (Mariensztat)
Radom - hihihihihihi
ps. Maremali - w jaki sposób zamierzasz nam "dostarczyć: piwo? Ci co zamówili kilka butelek nie mają problemu ale ja odebrałbym swoje oraz Slavoy-a, a to jest ponad 30 piw - mogę mieć kłopoty z przytarganiem tego do domu - szczególnie jeżeli umówimy się u teresy i będę musiał wchodzić pod górę. Bardzo bym prosił, jeżeli istnieje taka możliwość, żeby piwko przyjechało do mnie do domu ale tu pojawia się problem ze spotkaniem - przecież nie będziesz jeździł samochodem przed spotkaniem. Stąd moje pytania, może nachalne i bezczelne ale praktyczne.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Witam!
Przed chwilą piwko dojechało do stolicy. Zythum masz rację jeśli przywiozę piwo autem to z mojej degustacji nici.
Jeśli chodzi o piątek to podobnie jak Piokl13 wieczorem w piątek to chciałbym być w domu. więc jestem za czwartkowym terminem.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
To ja bym stawiała na ten bar przy Powiślu, choć bardzo uparta nie jestem
Co do odbioru piwka to wyślę PW.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment