Nie mniej - totalnie nie abstrachując od wybitnie dygresyjnego charakteru dyskusji - ośmielam się zauważyć, ze ów otwieracz do butelek jest w komplecie z czteropakiem puszek !!!!! Jakaś mała sugestia ??
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
Czapayew napisał(a) Nie mniej - totalnie nie abstrachując od wybitnie dygresyjnego charakteru dyskusji - ośmielam się zauważyć, ze ów otwieracz do butelek jest w komplecie z czteropakiem puszek !!!!! Jakaś mała sugestia ??
No niby tak, ale będą też dostępne 4 butelki Harnasia z " ów otwieraczem" w sklpach po ukazaniu się promocji na stacjach BP/Aral.
(od 2 lutego 2004 )
Jak się dowiedziałem będą tak samo pakowane jak były pakowane Warki Strąg but. z otwieraczami zeszłego roku.
był gdzieś temat o otwieraniu butelek tak aby nie uszkodzić kapsla ale nie chce mi się szukać.
Przyznam że w tej kwesti próbowałem już wszystkie moje narzędzia.
Zdecydowanie najgorzej w rankingu wypadła wiertarka i klucz popularnie zwany żabką
100 na 100 pnktów otrzymały
30 cm waga i składana drewniana metrówka - polecam
heheheheheh
Butelke da rade otworzyć praktycznie wszystkim, tak żeby kapsla nawet nie drasnąć. Sam wiem bo zbieram (kapsle nie butelki), może od niedawna ale tego mnie kaurat już dawno nauczono
Co do promocji to mam wrażenie, że po prostu chłopakom zostało trochę żelastwa na składzie, to coś tam sklecili z tego i puścili w świat z czteropakiem nazywając to promocją. Równie dobrze gdyby zostało im trochę plastiku zrobili by promocje z serii: do każdego czteropaku - plastikowy budzik.
A to, że akurat do puszek dołączyli rzekomy otwieracz do butelek jest dla mnie wielką zagadką marketingową. Może promują sprzedaż szklanych opakowań przez sprzedaż aluminiowych? A może odwrotną stroną tej ciupaski można przyatakować puszkę tak, żeby później złoty napój pić można było bez przeszkód, ktoś próbował?
StaryKocur napisał(a) W sosnowieckim Auchanie do nabycia zestaw 5 puszek + szkło
za 11,99 zł. Szkło ma tradycyjny okocimski kształt, złote logo harnasia i pojemność 0,3 l.
To w sumie drogo jak na Auchan , 1 szt. wychodzi 2,398 , na pusz. Harnasia jest cena sugerowana 2,39 zł.czyli 2,39 x 5 = 11,95 zł.
Czyli nie warto stać w kolejce do kasy żeby zakupic zestaw Harnasia w normalnej cenie.A niby taki duży sklep który dostaje przy zakupie piwa taki duży rabat i upust że mógłby sprzedawać piwo taniej jak w hurtowni, hmm dziwne ale to są właśnie duże markety , ich zdrowie
StaryKocur napisał(a) W sosnowieckim Auchanie do nabycia zestaw 5 puszek + szkło
za 11,99 zł. Szkło ma tradycyjny okocimski kształt, złote logo harnasia i pojemność 0,3 l.
W Auchan w Płocku dokładnie taka sama promocja, cena też identyczna.
Promocja z ciupagą dotarła do lubińskich Żabek, cena zestawu (4 butelki) to 8,60 złotego, ciupaga harnasiowa o połowę mniejsza od tej z promocji Tatry.
Comment