Jak jest tam więcej birofilów to może być ciężko dostać dekle, ponieważ mało ich jest i jak narazie spotkałem w jednym sklepie.
Lech - podstawki korkowe - Lech wzywa
Collapse
X
-
Promocja Lecha
Sklepik z ww promocją jest mały ale dzięki wskazówkom ARTA trudno nie trafić.Wafle mam.W promocji są jeszcze szklanki.Żeby zdobyc szklankę trzeba kupić 5 leszków-puszka lub butelka
Comment
-
-
We Wrocławiu w tej promocji są czapki (4 wzory - za 8 piw) i smycz za 3 piwa. Podstawek nie ma.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
WYMIANA
Mam trzy podstawki z tej promocji na wymianę(na inne korki).Chętnych proszę o kontakt.
Comment
-
-
robox napisał(a)
W Polkowicach też widziałem tą promocję, tylko za smycz trzeba było zakupić 6 Lechów.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Skan smyczy dodałem TU************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment
-
-
Odp: WYMIANA
IX1 napisał(a)
Mam trzy podstawki z tej promocji na wymianę(na inne korki).Chętnych proszę o kontakt.
Wymiana już się dokonała.
Comment
-
-
Mam wrażenie, że jest tu mowa o trzech różnych promocjach. Ta ze szklankami i podstawkami jest również w Brzegu, w sklepie spożywczo-monopolowym, na rogu ul. Dzierżonia/Polska. Ta z płytami była ponad miesiąc temu w jednej z "Żabek".
Comment
-
-
W Opolu są jeszcze dostępne podstawki z piłką siatkową,nożną i rugby.
Jeśli ktoś potrzebuje w\w to proszę o kontakt.
Comment
-
Comment