jak ktoś jeszcze nie ma pąkala to w Krakowie na westerplatte opadal budynku straży pozarnej w nowym sklepie monopolowym można go dostać za 3 piwa Żywiec!
e-prezes napisał(a) jak ktoś jeszcze nie ma pąkala to w Krakowie na westerplatte opadal budynku straży pozarnej w nowym sklepie monopolowym można go dostać za 3 piwa Żywiec!
A ja widziałam pokal małopolski w Selgrosie w Hucie. Za 9,60zł. Bez piwa. Na dziale ze szkłem.
Pokazała się nowa promocja ,ale z tym samym pokalem tzn. teraz to jest zapakowane w ładny kartonik z rączka - 7 puszek Żywca + taki sam pokal jaki był na lubelszczyżnie
Mam na zbyciu pokal "Warszawa da się lubić" chętnie wymienię go za inny pokal z tej kolekcji. Oczekuję propozycji na PW.
Za wasze zdrowie
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Witam,
poszukuję 10 z 12 pokali z tej serii. Aktualnie mam tylko "Żywiecki spodek" oraz "Kraina piwem płynąca". Jeśli ktoś z Szanownych Forumowiczów ma na zbyciu pozostałe sztuki chętnie je nabędę drogą wymiany lub kupna w rozsądnych cenach.
W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
Comment