maleństwo napisał(a) Nie ma problemu mogę wypić za Ciebie Ale tylko cztery dam radę.
Tia...U mnie też jest coś takiego i za 3 sztuki (jedna 2.99) dostaje się pokal.Jak pisał Abernacka zdajsie i u mnie "nad morzem" pod hasłem Wysoka Fala .Na pewno na plakacie było napisane "Promocja na Wybrzeżu".
No nie wypić Żywca ...Już dla tej limitowanej butelki się męczyłem.
Żegnaj pokalu
Posiadam jeszcze DWA pokale: "Żywiec w Małopolsce". Jeżeli jest ktoś chętny, to proszę o zgłoszenie na PW. W zamian poproszę o pokale z tej serii z innego regionu (oprócz Dolnego Śląska i Wielkopolski, bo te już mam). Dwóm pierwszym osobom, które ewentualnie będą chętne wyślę te cacka
A u mnie, na osiedlowym parkingu mają pokalki "Kraina piwem płynąca" po złociszu sztuka i nie muszę pić tego Żywczyka! Jak kto chętny to szybko, mogę kupić, ale zostały tylko 3 sztuki!
Chętnie wymienię się z kimś za pokal krakowski. Tak się składa, że w markecie nieopodal jest ich świeża dostawa. Szukam chętnych którzy zaoferują któryś z pozostałych krakowski jest moim pierwszym. Ja oczywiście z powodów finansowych nie będę w stanie wymienić się na raz z kilkoma osobami, więc uprzedzam, że jeśli chętnych znajdzie się dużo to część będzie musiała zaczekać. Zamierzam zaopatrywać się w promocyjne zestawy systemem skokowym przykładowo raz na tydzień. Cierpliwość więc mile widziana.
Chętni na PW.
W Bydgoszczy pokale z napisem "Żywiec na Kujawach"
witkowskiartur napisał(a) Ale na wymianę już nie. Zawsze można komuś podarować butelkę żywca w prezencie, a obdarowana osoba także w dowód wdzięczności, obdaruję Cię innym prezentem, np butelką innego piwa, albo ostatecznie paczką kawy
Właśnie za namową Audiego kupiłem pięć żywczyków, jakie piwo proponujesz w zamian chętnie się wymienię na inne piwo zaznaczam kawy nie piję.
Maremali napisał(a) W Bydgoszczy pokale z napisem "Żywiec na Kujawach"
jakie piwo proponujesz w zamian chętnie się wymienię na inne piwo zaznaczam kawy nie piję.
No cieszę się ze dałeś się namówić , a jeśli chodzi o piwo to dogadamy się .
Zawsze można coś wybrać z mojej oferty....Fortuna,Kożlak coś z KP lub GŻ ew.coś z okocimia
Pogoniarz napisał(a) Tia...U mnie też jest coś takiego i za 3 sztuki (jedna 2.99) dostaje się pokal.Jak pisał Abernacka zdajsie i u mnie "nad morzem" pod hasłem Wysoka Fala .Na pewno na plakacie było napisane "Promocja na Wybrzeżu".
No nie wypić Żywca ...Już dla tej limitowanej butelki się męczyłem.
Żegnaj pokalu
Nie kłam Pogoniarz Zakupiłem 3 sztuki i hasło na pokalu brzmi" Od gór po morze",a z drugiej strony "Żywiec na Pomorzu".
Popaliłem sobie łapy biorąc żywczyka do rąk swych.Pomocy!
W Sieradzu dostępna "Kraina piwem płynąca" za 4 Żywce obojętnie jakie. Sam jestem ciekaw do jakiej krainy przypisali Sieradz - pod Wielkopolskę? Pod Mazowsze?
prima napisał(a) W Sieradzu dostępna "Kraina piwem płynąca" za 4 Żywce obojętnie jakie. Sam jestem ciekaw do jakiej krainy przypisali Sieradz - pod Wielkopolskę? Pod Mazowsze?
Raczej pod Mazowsze, bo w Wielkopolsce jest "Wielkie polanie".
Pogoniarz napisał(a) Nie kłam Pogoniarz Zakupiłem 3 sztuki i hasło na pokalu brzmi" Od gór po morze",a z drugiej strony "Żywiec na Pomorzu".
Popaliłem sobie łapy biorąc żywczyka do rąk swych.Pomocy!
To jesteś farciarz, że tylko trzy. Ja jak tak dalej pójdzie to zostanę z zapasem Żywca na cały miesiąc, chyba będę musiał kupić skrzynkę by nie poparzyć sobie rąk.
Comment