jak ktoś jeszcze nie ma pąkala to w Krakowie na westerplatte opadal budynku straży pozarnej w nowym sklepie monopolowym można go dostać za 3 piwa Żywiec!
e-prezes napisał(a) jak ktoś jeszcze nie ma pąkala to w Krakowie na westerplatte opadal budynku straży pozarnej w nowym sklepie monopolowym można go dostać za 3 piwa Żywiec!
A ja widziałam pokal małopolski w Selgrosie w Hucie. Za 9,60zł. Bez piwa. Na dziale ze szkłem.
Pokazała się nowa promocja ,ale z tym samym pokalem tzn. teraz to jest zapakowane w ładny kartonik z rączka - 7 puszek Żywca + taki sam pokal jaki był na lubelszczyżnie
Mam na zbyciu pokal "Warszawa da się lubić" chętnie wymienię go za inny pokal z tej kolekcji. Oczekuję propozycji na PW.
Za wasze zdrowie
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Witam,
poszukuję 10 z 12 pokali z tej serii. Aktualnie mam tylko "Żywiecki spodek" oraz "Kraina piwem płynąca". Jeśli ktoś z Szanownych Forumowiczów ma na zbyciu pozostałe sztuki chętnie je nabędę drogą wymiany lub kupna w rozsądnych cenach.
Comment