Pokazała się dziś w naszym sklepie taka promocja do butelki Żywca 0,5 ,ale tej bezzwrotnej(limitowana).Przy zakupie 5 piw dostaje się taki pokal jak dołączam na fotce.Jeszcze nie wiem jaki zasięg ma ta promocja.
Pokal Żywca
Collapse
X
-
Bardzo elegancki! Czy owe cudo posiada cechę czy nie ma jej wcale?
Bo u mnie są (były?) w promocji do limitowanych czterech butelek zgrabne kufelki ale bez cechy. Z kolei kufelki (z archiwalnymi zdjęciami) dołączane do sześciu normalnych butelek taką cechę posiadały.Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Odp: Pokal Żywca
sklep-piwowar napisał(a)
do butelki Żywca 0,5 ,ale tej bezzwrotnej(limitowana).
- Kto powiedział że to musi być do but. bezzwrotnej
Czyżby za dużo wyprodukowano tych limitowanych że chcą sie ich pozbyć ?? (znaczy wysprzedać)
Comment
-
-
W Poznaniu też jest od dzisiaj dostępna w/w promocja.Do 5 piw żywiec dostaje się pokal , i jest to inny pokal jak pokazał sklep-piwowar bo promocja jest na Wielkopolskę i nie trzeba kupować tylko żywca w but. bezzwrotnej,ważne żeby było 5 piw żywiec.Prawdopodobnie będzie z tą promocją tak jak było z podstawkami, że w każdym regionie inne nadruki na pokalu.
Comment
-
-
Comment
-
-
Na Śląsku pokalik z napisem "Spodek Żywca" i (chyba, bo widziałem w przelocie) żywieckim latającym dekielkiem.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
na giełdzie
Ja proponuję organizatorom zbliżającej się wielkimi krokami giełdy w Żywcu, żeby sprawili wszyskim wielką radość i każdego uczestnika giełdy obdarowywali komplecikiem pokali. Może i to nie najlepszy pomysł biorąc pod uwagę wielkość paczki jaką musielibyśmy targać, ale ja takiemu zmartwienie bardzo chętnie stawiłbym czoła
Co na to Żywiec ?
P.S. Wiem, że moja sugestia jest nierealna, ale marzenia w końcu nie kosztują prawda?www.decio.friko.pl
Comment
-
-
mwa napisał(a)
To nie tylko deklarze mają ubaw.
Teraz szklarze również będzą zwiedzać różne regiony Polski w poszukiwaniu pokali.
Albo się męczyć i mieć... albo...nie posiadać.Zdecydowanie rezygnuję.Last edited by Pogoniarz; 2004-02-04, 15:55.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Nie popadajmy w skrajności - żywczyk na balkon i niech poczeka do najbliższej imprezy. Goście będą zadowoleni!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Ja kupuję piwo i sprzedaję trochę taniej.
To też sposób
Comment
-
Comment