Trudno-zamkną mnie i już.
Pokal Żywca
Collapse
X
-
Na handel alkoholem trzeba mnieć specjalny glejt zwany koncesjąKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Trudno-zamkną mnie i już.Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
No tak,ale ja rezygnuję.Wypić jednego Żywczyka to tragedia,a przynajmniej pięć to zdecydowanie ponad moje siły.
Albo się męczyć i mieć... albo...nie posiadać.Zdecydowanie rezygnuję.
Comment
-
-
12 sztuk??
to jest normalne znęcanie się nad kolekcjonerami.
poniżej lista problemów:
1. Jak to zdobyć i czym się zrewanzować 11 osobom
2. Ładne są więc musi być na nie osobna półka
3. Na taką półkę nie ma miejsca
4. Zakup 60 butelek piwa to spory wydatek
No normalnie chyba przestanę zbierać jak tak dalej pójdziebez brody...
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
12 sztuk??
to jest normalne znęcanie się nad kolekcjonerami.
No normalnie chyba przestanę zbierać jak tak dalej pójdzie
A znalezienie miejsca na 12 szt. to następny sukces.
Jednak posiadane 12 szt. zdobytych z każdego regionu Polski to prawdziwy rarytas może nie teraz ,ale za pare lat.
Oby tylko nie wymyślili jeszcze większej liczby kufli,szklanek,pokali i innych w następnej promocji, bo naprawde połowa kolekcjonerów będzie musiała zrezygnować.
Ja jednak chciałbym mieć wszystkie 12 szt. więc jak ktoś jest chętny do wymiany na pokale z wielkopolski ( Wielkie polanie ) to mogę się powymieniać na inne.
Comment
-
-
w Glliwicach pojawił się pokal "Żywiecki spodek" dodawany do 5 piwekzbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz
Comment
-
-
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Uprzejmie proszę o pomoc w pozyskaniu serii Żywca przez kolekcjonera Żywca z Żywca .
Dzięki koledze Mareks poszukuję jeszcze tylko 11 sztuk.
W grę wchodzą wszystkie możliwe wymiany, zamiany, opłaty i zapłaty
A co do postu Maleństwa to w ubiegłym tygodniu byłem w Krakowie i nie widziałem tych pokali, ale widziałem w Krakowie w kilku sklepach piwo z Lwówka Śląskiego.
Comment
-
-
mareks napisał(a)
N/P
A co do postu Maleństwa to w ubiegłym tygodniu byłem w Krakowie i nie widziałem tych pokali, ale widziałem w Krakowie w kilku sklepach piwo z Lwówka Śląskiego.
Comment
-
Comment