Promocja Piasta - zdrapka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

Promocja Piasta - zdrapka

Zauważyłem plakaty informujące o nowej promocji Piasta. Za kupno 3 butelek dostaje się w sklepie u sprzedawcy zdrapkę - podobno każda zdrapka wygrywa. A do wygrania są szklanki z motywem wrocławskiego Ratusza i podstawki (chyba nie są to żadne nowe wzory, lecz już znane).

Tyle zauważyłem w przelocie na plakacie. Jak będę miał więcej informacji, to dam znać.

Tak mi się coś wydaje, że w Piaście pozbywają się zapasów gadżetów - w końcu po co mają leżeć, skoro zamykają browar ...
  • mareks
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1939

Potwierdzam .
    Jest już tego pełno w sklepach.
    Zainteresowanie klientów raczej nikłe, skoro te wafle mozna wziąść za darmo z lokalu, gdzie leją Piasta.

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Promocja pojawiła się w małych sklepikach w Lubinie.
      Szklankę miałem na wyciągnięcie ręki, niestety narazie nie zdecydowałem się na zakup 3 Piastów i loterię zdrapkową.

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Promocja się skończyła, kilka szklanek zostało. Dzisiaj właśnie otrzymałem jedną gratisowo .
        Cierpliwość została nagrodzona

Comment

Related Topics

Collapse

• abelincoln
          Urugwaj, Montevideo, Indica Beer, Obligado 1259
          abelincoln
          Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
          2025-01-01, 21:03
        • bastion
          Chorwacja, Split, Kralja Zvonimira 32, Pivnica Prostor.
          bastion
          Liczba browarków w Splicie systematycznie się powiększa, co niezmiernie cieszy miłośników złotego napoju. Jeszcze pachnącym nowością jest powstały na początku lipca tego roku, browar restauracyjny Protokol. Restauracyjny to nazwa nieco na wyrost, ponieważ można tam co najwyżej coś schrupać...
          2021-09-20, 21:31
        • breslauer
          Carlsberg-Okocim - promocja pod szyldem Piasta:
          breslauer
          Za 4 promocyjne kontretykiety i 4 kapsle z Piasta Wrocławskiego lub Mocnego można wygrać Fiata Pandę lub 1 z 10 telewizorów lub 1 ze 100 kufli (ze zdjęcia widać, że kufle są takie, jak podczas promocji z grawerowanymi kuflami).
          Na kontrze podane są terminy biesiad piwnych. Jest również...
          2004-04-26, 21:15
        • bastion
          Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
          bastion
          Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
          Centrum...
          2025-02-02, 20:53
        • darekd
          AleBrowar, Tower of Cats
          darekd
          India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
          I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.

Są jeszcze parametry i skład:
          Ekstr. 15%
          Alk.6,2%

w składzie...
          2025-02-12, 23:00
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...