Szkoda. Zatem wypijemy też zdrowie miejscowych-nieobecnych
Wrocław, Easy Rider - Lwówek Śl. za 1,5 zł!!!
Collapse
X
-
-
Tak więc spotkanie na Lwówku rozpoczęte - nie mam możliwości być z Wami to chociaż stłumię smutek Lwówkiem butelkowym który to pojawił się u mnie pod blokiem po "promocyjnej cenie" 2,70 plus kaucjaLast edited by Piecia; 2004-02-13, 19:10.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ale był tłok przy barze! Świetny sposób - otwarcie knajpy o 19.00 i w ciągu godziny sala pełna - a jest to lokal, w którym na koncerty wchodzi 400 osób, więc spory
Lwówek bardzo smaczniusi, zwłaszcza po 1,5 zł ale później pity za 3 zł też smakował - cenę nawet niepromocyjną mają super niską.
Knajpa się rozwija, muzyka dobra - dawno nie miałam okazji słuchać AC/DC i Metalliki czy Deep Purple przy takim fajnym nagłośnieniu. Napewno będę tam zaglądać
Comment
-
-
Bardzo udana promocja związana z bardzo smacznym lanym piwem. Dzięki nagrzewnicom jest też ciepło. Muzyka mocna i dobra jednakże na następne spotkania proponowałbym siadać przy stolikach trochę bardziej oddalonych od sceny, by móc słyszeć prowadzone rozmowy.
Comment
-
-
Wyobraźcie sobie - wielka knajpa, kilkadziesiąt osób, wszystkie stoliki zajęte i wszyscy piją tylko Lwówka !!!
A tylko chyba nasza trójka umieści te Lwówki w dzienniku piwnym ...
Ale lwóweckie piwko beczkowe jest przecudne. Mam nadzieję, że knajpa pociągnie długo.
Comment
-
-
Myślę, że w najbliższy piątek też tam zajrzę na dwa piwka. Ale tylko DWA
Comment
-
-
Dawna Reduta, ul. Kołłątaja - Wzgórze Partyzantów
Comment
-
-
Zresztą na fasadzie wisi spory banner Lwówka, choć wczoraj wietrzysko zerwało jedną linkę i zwisał on częściowo.
Comment
-
-
robox napisał(a)
Czyli tam, gdzie były stare Kazamaty związane z EB.
Comment
-
-
Kazamaty - błeee...
Comment
-
-
byłem tam kiedyś raz - na koncercie Anathemy i My Dying Bride. bardzo miło wspominam. choć nie pamiętam bym tam zamówił jakiekolwiek piwo (zresztą chyba było tylko EB).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
robox napisał(a)
błee..., ale pamiętam, że był to pierwszy duży i ostro reklamowany klub we Wrocławiu, choć nigdy tam nie udało mi się zawitać .
Poźniej po ich zdechnięciu odbywały się tam też fajne koncerty. Pamiętam świetny występy Kultu oraz Fugazi.
Comment
-
Comment