Dzisiaj w Hypernovie - do 8 konserw Królewskiego szklanka o poj. ok. 1L z widokiemm zamku. Zacna szklanica !!!
megaszklanka Królewskiego !!!
Collapse
X
-
Oj, będzie trzeba pojechaćpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
W której Hypernovej to dostałeś ?
Ja dziś byłem w jedynej mi znanej ale tam okazało się że od 1,5 roku jest mam market Champion gdzie promocji nie było.pozdrawiam
Comment
-
-
8 konserw to tylko 4 napełnienia tej szklanicy jakoś przeżyjeszpozdrawiam
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Tylko te konserwy...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Cooper napisał(a)
A próbowałeś przelewać w butelki ?Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
W której Hypernovej to dostałeś ?
Ja dziś byłem w jedynej mi znanej ale tam okazało się że od 1,5 roku jest mam market Champion gdzie promocji nie było.
W Galerii Mokotów. Innej nie znam :-)
Ale znając praktykę działów marketingu promocja przetoczy sie przez wszystki markety w Warszawie i okolicach.Пиво не чай, стакана не хватит ;-)
Comment
-
-
Z puszek możesz zrobić lejkiPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
OK - ale w promocji dostanę megaszklankę ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
Comment