w szczecińskiej Hypernovie nie ma tej promocji.
megaszklanka Królewskiego !!!
Collapse
X
-
Prośba do Warszawiaków którzy będa na giełdzie w Świdnicy. Jesli ktoś miałby możliwość zakupienia tego zestawu z megaszklanką to ja bardzo chętnie go sobie tam właśnie odbiorę. Koszty oczywiście pokrywam lub mogę się zrewanżować np. Fortuną, Koźlakiem. Jeśli ktoś się zdecyduje nieść ten krzyż na trasie Warszawa-Świdnica - proszę o PW lub mail.
W rewanżu zapenwiam również jakieś ciekawe szkiełko(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Właśnie dostałem cynk, że jakiś czas temu megaszklanka była w Tesco/Hicie na Górczewskiej. Może dzisiaj to sprawdzę.
Comment
-
-
Z Hypernową jest jeden, za to całkiem spory problem. Nie istnieje tam ani jeden doinformowany pracownik. Nikt nic nie wie. Wczoraj to przerabiałam - efekt: PRAWDOPODOBNIE (ale nie na pewno) promocja ruszy z powrotem w sobotę, by w niedzielę znowu się zakończyć (tak przynajmniej było w zeszłym tygodniu). Pożyjemy, zobaczymy...Last edited by Małażonka; 2004-03-02, 11:22.
Comment
-
-
Promocje w marketach maja to do siebie, że często pojawiają się wyłącznie w weekendy i to do określonej godziny np. 20
Więc na szklankę trzeba poczekać do soboty.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Piękna szklanica jest już w moich rękach niestety promocjanci nie dali sie przekonać i musiałem kupić konserwy.
Uwaga Warszawiacy podobno ta promocja nie potrwa długo więc radzę się śpieszyć !!!
Przy okazji w Hypernovej w Galeri Mokotów jest promocja z okazji dnia kobiet - za każde zakupy powyżej 100 PLN zwracają 10% wydanej kwotypozdrawiam
Comment
-
-
Przerażeni, iż wszyscy rzucą się na szklanki - byliśmy po nie już wczoraj o 18:00. Efekt: dwie sztuki zanalazły się w naszych łapkach (z czego jedna trafi do rączek Albeertosa ). Albeertos - jak miło pije się Easy i Twoje zdrowie!
Comment
-
-
Najprawdopodobniej.
Wszystkie ostatnie promocje Królewskiego mają charakter lokalny.pozdrawiam
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Przerażeni, iż wszyscy rzucą się na szklanki - byliśmy po nie już wczoraj o 18:00. Efekt: dwie sztuki zanalazły się w naszych łapkach (z czego jedna trafi do rączek Albeertosa ). Albeertos - jak miło pije się Easy i Twoje zdrowie!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment