smycz Millera

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • roman-n
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2001.10
    • 183

smycz Millera

Widziane w Hypernovie - smycz do komórki z logo Millera przy zakupie ?? butelek owego specjału. Niestety nie miałem zdrowia dowiedzieć się ile tych cymesów trzeba było zakupić....
    Пиво не чай, стакана не хватит ;-)
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Ciekawe kiedy będzie w galerii?
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
      dadek
      Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
      2023-10-06, 00:10
    • e-prezes
      Fattoria di Felsina, White IGA
      e-prezes
      Przedstawiciel włoskiego specjału grape ale z... no właśnie... Na kranie było Birrificio PLB cokolwiek to znaczy, ale w necie odnalazłem toskańskie gospodarstwo winiarskie di Felsina, który to robi. Adres: via del Chianti, 101 - Castelnuovo Berardenga (SI).

6,5% alk. Nie wiem jak...
      2023-02-13, 12:01
    • heckler
      Tupadly 113, Pivovar Tupadly
      heckler
      Pierwsze wzmianki o browarze Tupadly pochodzą z 1735 rok, a część zabudowań przetrwała do dnia dzisiejszego. Obecnie całość jest pięknie wyremontowana, a od lipca 2020 roku w browarze na nowo warzy się piwo. W skład owego kompleksu, oprócz browaru wchodzi hotel, spa, piwne łaźnie, restauracja,...
      2022-06-20, 14:37
    • witekk
      Żubr + otwieracz, żubr + smycz
      witekk
      Do szesciu piw butelkowych otwieracz (z natury otwarty), do pieciu piw butelkowych smycz. Nie wiem, czy to super rarytas, ale promocja jest promocja
      2008-02-27, 11:17
    • ARTHUR
      smycz Carlsberga
      ARTHUR
      Tesco oferta od.20.11.08 przy zakupie 4 piw 0.5l w kartonie smycz gratis.

cena 10.99zł za 4 Carlsbergi w kartonie.
      2008-11-17, 12:01
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...