Widziane w Hypernovie - smycz do komórki z logo Millera przy zakupie ?? butelek owego specjału. Niestety nie miałem zdrowia dowiedzieć się ile tych cymesów trzeba było zakupić....
smycz Millera
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
-
Przedstawiciel włoskiego specjału grape ale z... no właśnie... Na kranie było Birrificio PLB cokolwiek to znaczy, ale w necie odnalazłem toskańskie gospodarstwo winiarskie di Felsina, który to robi. Adres: via del Chianti, 101 - Castelnuovo Berardenga (SI).
6,5% alk. Nie wiem jak...-
Channel: Włochy
2023-02-13, 12:01 -
-
Pierwsze wzmianki o browarze Tupadly pochodzą z 1735 rok, a część zabudowań przetrwała do dnia dzisiejszego. Obecnie całość jest pięknie wyremontowana, a od lipca 2020 roku w browarze na nowo warzy się piwo. W skład owego kompleksu, oprócz browaru wchodzi hotel, spa, piwne łaźnie, restauracja,...5 Photos
-
Channel: Czechy
-
-
Do szesciu piw butelkowych otwieracz (z natury otwarty), do pieciu piw butelkowych smycz. Nie wiem, czy to super rarytas, ale promocja jest promocja
-
Channel: Promocje piwne
-
-
Tesco oferta od.20.11.08 przy zakupie 4 piw 0.5l w kartonie smycz gratis.
cena 10.99zł za 4 Carlsbergi w kartonie.-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment