Promocja Harnasia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • belze
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.02
    • 301

Promocja Harnasia

Dziś z kolegą w poszukiwaniu piwnych promocji oblecieliśmy całe osiedle, znaleźlismy w jednym sklepie promocje Harnasia. Do 5 piw puszkowych dorzucają pokal 0.3l .. cena około. 12 złotych czyli nie tak dużo, zwazywszy ze szklaneczka nie taka zła..
    Ostatnia zmiana dokonana przez belze; 2004-03-09, 23:25.

Related Topics

Collapse

• Latarnik
    Etykiety z piw puszkowych
    Latarnik
    Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
    Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
    Można je obejrzeć tu:

https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

A ze nie jestem z nimi związany...
    2023-05-21, 23:04
  • abelincoln
    Urugwaj, Montevideo, Indica Beer, Obligado 1259
    abelincoln
    Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
    2025-01-01, 21:03
  • SupeR_PiwosZ
    Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
    SupeR_PiwosZ
    Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
    Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
    Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
    2024-12-31, 21:45
  • ART
    Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
    ART
    Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
    2024-10-28, 22:31
  • e-prezes
    Perła, Janosik
    e-prezes
    Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
    2024-08-28, 19:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...