Dziś z kolegą w poszukiwaniu piwnych promocji oblecieliśmy całe osiedle, znaleźlismy w jednym sklepie promocje Harnasia. Do 5 piw puszkowych dorzucają pokal 0.3l .. cena około. 12 złotych czyli nie tak dużo, zwazywszy ze szklaneczka nie taka zła..
Promocja Harnasia
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
Można je obejrzeć tu:
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
A ze nie jestem z nimi związany...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:03 -
-
Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)
Piwo jasne, pasteryzowane.
Ekstrakt: brak informacji.
Alk.: 5,6% obj.
Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-31, 21:45 -
-
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 22:31 -
-
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.