Pokazała sie w naszym lubelskim sklepie promocja Żywca ,do zapakowanych 4 puszek 0,5 (zapakowane w taką folie jak wcześniej) dodany w środku jest otwieracz do puszek .Cena w przeliczeniu na puszkę podobna.
Otwieracz do puszek
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Ja również w/w promocję zoczyłem w styczniu w Katowicach i oczywiście jestem posiadaczem rzeczonego otwieraczaZa to u siebie tego jeszcze nie widziałem...
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Żeby się paznokcie nie łamałyŻadna płaca nie hańbi...
-
Aldach napisał(a)
Niezła ciekawostka kolekcjonerska, ale tak po prawdzie po co komu otwieracz do puszek z piwem ???Comment
-
pieczarek napisał(a)
...Starsze osoby (zwłaszcza kobiety) mają często problemy z podniesieniem do góry "zawleczki" puszki.są bardziej doświadczone
w podnoszeniu zawleczki do góry
Żadna płaca nie hańbi...
-
Załapałem się na tą promocję w listopadzie i nawet miałem okazję przetestować to ustrojstwo. Szczerze mówiąc, to łatwiej się otwiera palacami... Ale jako ciekawostka, to i owszem.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
-
-
-
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość
...
-
2021-12-19, 22:16 -
-
Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
-
-
-
Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment