Rozumiem że konkurs jest raczej lokalny
Z tymi 5000 kapslami za koszulkę to deko przesada (no chyba że Krzysio pomylil się o 1 zero)
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Hmmm...taka opcja jest możliwa Tak czy siak trza lecieć w teren po fanty
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Fakt. Pisałem będąc w szoku po zobaczeniu tych gadżetów ale teraz już jest ze mną w porządku i koję nerwy wlewając w pyszczydło kolejnego króla z legijnego konkursu
Proszę jeszcze o foto konkursowego kufla
Cooper napisał(a)
Proszę jeszcze o foto konkursowego kufla [/B]
Attached Files
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
[QUOTE]Krzysztof napisał(a)
[B]Opakowania promocyjne:
Kapsel (zewnętrzny i wewnętrzny) – 9 wariantów;
Kontretykiety (7 wariantów).
Kontretykiety peel off (7 wariantów)
- na wszystkich kontretykietach identyczny nadruk zewnętrzny
– info o zasadach promocji 7 różnych nadruków wewnętrznych – informacja o poszczególnych Mistrzostwach Polski zdobytych przez Legię
Mam pytanie: Jeśli jest 8 kapsli z datami Mistrzostw (9 napis: Legia Mistrzem Polski), to dlaczego jest tylko 7 kontretykiet? Dodam, że mam te 7 ale chciałbym się upewnić, że nie ma 8-ej.
Comment