3 x Red Erik = wafel + zapałki

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4469

3 x Red Erik = wafel + zapałki

Taki właśnie zestaw do nabycia w Hypernovej (w Albercie pewnie też). Cena zestawu: 8,99 zł
    Attached Files
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • belze
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.02
    • 301

W Auchan na modlińskiej (wawa żerań), taki zestaw kosztuje 9.99.. ostatnio nawet podwędziłem podstawkę z tego zestawu (no co, nie moja wina, że ktoś wcześniej odpakował i ukradł zapałki)

Comment

• sodom
      Porucznik Browarny Tester
      • 2002.12
      • 351

No ładne rzeczy sie wyprawia!!!!

Comment

• Viktor
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        🍼
        • 2002.04
        • 617

Red Erik

W Hipernovej - Radom - zestaw za 8,99 zł. Są do nabycia 2 zestawy :jeden z zapałkami ( ciekawe pudełko w kształcie graniastosłupa o podstawie trójkąta ) a drugi z zapalniczką. ( w obu zestawach oczywiście wafelek - nowy wzór ).
        Last edited by Viktor; 2004-03-26, 07:19.

Comment

• celt_birofil
          † 2017 Piwosz w Raju
          • 2001.09
          • 4469

W takim razie w Bielsku pojawił się jakiś dziwny zestaw: dokładają wafla FAXE i najpospolitszą białą zapalniczkę z tymże napisem... Nic ciekawego
          Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• celt_birofil
            † 2017 Piwosz w Raju
            • 2001.09
            • 4469

W sklepie sieci SAVIA (podległej TESCO) dopadłem anonsowany zestaw za 9,99. Wafelek przyjemny (szukam skanera) . Wygląda mi na wersję przeznaczoną na rynek włoski, co sugeruje tekstBIRRA DOPPIO MALTO ROSSA. PRODOTTA DA CERES BRYGGERIIERNE DI DANNIMARCA". Jesli chodzi o zapałki, kształt pudełka rzeczywiście oryginalny. Założyli chyba jesnak, że nikt od niego nie będzie odpalać zapałek, bo siarki jak na lekarstwo

Comment

• sklep-piwowar
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 559

Widziałem w Hypernowa Zamość

Comment

Przetwarzanie...
              X