Taki właśnie zestaw do nabycia w Hypernovej (w Albercie pewnie też). Cena zestawu: 8,99 zł
3 x Red Erik = wafel + zapałki
Collapse
X
-
3 x Red Erik = wafel + zapałki
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Red Erik
W Hipernovej - Radom - zestaw za 8,99 zł. Są do nabycia 2 zestawy :jeden z zapałkami ( ciekawe pudełko w kształcie graniastosłupa o podstawie trójkąta ) a drugi z zapalniczką. ( w obu zestawach oczywiście wafelek - nowy wzór ).Ostatnia zmiana dokonana przez Viktor; 2004-03-26, 07:19.Comment
-
W takim razie w Bielsku pojawił się jakiś dziwny zestaw: dokładają wafla FAXE i najpospolitszą białą zapalniczkę z tymże napisem... Nic ciekawegoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
W sklepie sieci SAVIA (podległej TESCO) dopadłem anonsowany zestaw za 9,99. Wafelek przyjemny (szukam skanera) . Wygląda mi na wersję przeznaczoną na rynek włoski, co sugeruje tekstBIRRA DOPPIO MALTO ROSSA. PRODOTTA DA CERES BRYGGERIIERNE DI DANNIMARCA". Jesli chodzi o zapałki, kształt pudełka rzeczywiście oryginalny. Założyli chyba jesnak, że nikt od niego nie będzie odpalać zapałek, bo siarki jak na lekarstwoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Jak w ubiegłych latach głosujemy na maksymalnie 3 wzory w dwóch kategoriach:
1)Wafel roku 2017 - najładniejszy wzór zeszłego roku
2)AntyWafel roku 2017 - najbrzydszy zeszłoroczny wafel
Punktacja będzie następująca w obydwu kategoriach:
I - 5 pkt....-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Cześć. To mój pierwszy temat, chciałem Was zapytać o pewną sprawę.
Nastawiłem dwa tyg temu moją drugą "partię" piwa z brewkitu. Pierwszy to był Coopers Lager + drożdże z zestawu + 1kg glukozy. Po ok 10 dniach ilość cukru wskazywało na 1BLG. Zabutelkowałem,...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html
Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
- zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
- użyty raz do wyprodukowania...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2019-04-09, 11:45 -
-
Jak w ubiegłych latach głosujemy na maksymalnie 3 wzory w dwóch kategoriach: